1 min read 0

Hotel Star Paradise Neos Marmaras 2024

Hotel Star Paradise se nalazi na 100m od prelepe plaže Paradiso i oko 1km od centra Marmarasa. Hotel raspolaže recepcijom, teretanom, TV salom, parkingom, salom za doručak. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, fenom, TV-om, sefom, muzičkim plejerom, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

1 min read 0

Vila Nikas – Parga Leto 2024

Lokacija: Vila Nikas se nalazi u centru mesta Parga i udaljena je oko 200m od plaže.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija, smeštena na prvom i drugom spratu, kao i četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani, koji se nalaze u prizemlju. Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo, terasu/prostor za sedenje, WIFI, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno), i sef (uključen u cenu).

1 min read 0

Vila Zeppos Town, Neos Marmaras leto 2024

Lokacija: Vila Zeppos se nalazi u prvom centru mesta, sa mogućnošću za parkiranje u neposrednoj blizini vile. Od luke, iz koje kreće brodić ka Porto Carrasu, je udaljena 100m, od gradske plaže oko 900m, koliko ima i do Paradiso plaže.

Opis: Vila ima lift. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studio sa pogledom na ulicu i četvorokrevetni studio sa pogledom na dvorište vile. Studija iz naše ponude su na visokom prizemlju i drugom spratu, imaju komarnike, opremljen kuhinjski deo, garnituru za sedenje na terasi, kupatila sa tuš kadom, WIFI, TV (bez srpskih kanala), klima uređaj (uključen u cenu). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

Google maps:
Latitude: 40.095952
Longitude: 23.782991

1 min read 0

Vila Teodosis Neos Marmaras 2024

Vila Teodosis se nalazi u samom centru Marmarasa. Od mora je udaljena 50m a od najbliže plaže nepunih 8 minuta hoda. Vila raspolaže 1/2+1 studijima koji su su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Doplata za pomoćni ležaj (fotelja na izvlačenje) iznosi 5e po danu.

1 min read 0

Vila Magda Platamon 2024

Vila se nalazi na 80 metara od centra Platamona. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i petokrevetnim dupleks apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV I balkon, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta

4 min read 0

Royal Wings 5* Antalija – Turska 2024

Hotel u Turskoj – Hotel u Antaliji Royal Wings 5*
Hotel ima glavni restoran (Royal), 4 à la carte restorana (turski, italijanski, dalekoistocni i riblji), Snack restoran, Royal Bistro, poslasticarnicu i 11 barova (Sky Lobby, Aqua, Amphi, Pool, Beach, Shore Snack, Piano Lobby, Giddy Disco, Bowling i Gossip Bar).

3 min read 0

Delphin Diva Resort 5* Antalija – Turska 2024

Hotel u Turskoj – Hotel u Antaliji Delphin Diva 5*
Hotel ima glavni restoran Amber sa decijom sekcijom, 6 à la carte restorana (Dragon, Pekin, Dolce Vita, Blue Fish, Le Kebap i Margarita), 6 barova (Cinnabar Lobby, Show Arena, Azur, Mermaid, Vitamin, Beach), diskoteku, Topaz Tea House, Double Day Night Club, poslasticarnicu.

3 min read 0

Miracle Resort Hotel 5* Antalija leto 2024

Hotel u Turskoj – Hotel u Antaliji Miracle Resort 5*
Sobe su opremljene: kupatilom sa kadom, fenom, telefonom, TV, pristupom internetu (placa se), mini barom (bezalkoholna pica se ne placaju), sefom (ne placa se), centralnom klimom. Sve sobe imaju balkon. Porodicne sobe su zapravo povezane standardne sobe odvojene vratima i svaka ima kapacitet 2+1 pax. Room service i internet se placaju.

1 min read 0

Sarti Blue – Sarti leto 2024

ApartHotel Sarti Blue – nalazi se u novom Sartiju, u delu poznatijem po nazivu Sarti beach, u predivnom okruženju idealnom za ugodan i opuštajući odmor. Šetalište deli samu vilu od peščanog dela plaže gde nailazite na postepeni ulazak u more, pogodan za porodice sa malom decom. Plaža je 2011. god. dobila plavu zastavicu od strane Evropske unije, koja je ubrojila u deset najlepših plaža Grčke.

1 min read 0

Vila Marta Neos Marmaras 2024

Vila Marta se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže, dok je sam centar mesta udaljen par minuta hoda. Ovaj novoizgrađeni objekat poseduje lepo opremljene trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji, pored francuskog kreveta – koji se nalazi u spavaćoj sobi, imaju i dvosed ili ugaonu garnituru na rasklapanje u kuhinjskom delu. Sve smeštajne jedinice, koje će prvi put primiti goste 2016. godine, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, LCD Tv i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. Promena posteljine i peškira vrši se na polovini boravka, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.

1 min read 0

Vila Trifon – Sarti leto 2024

Vila Trifon sadrži studije i apartmane i nalazi se 30-ak metara od plaže u novom delu Sartija. Ova vila raspolaže četvorokrevetnim apartmanima kao i dvokrevetnim studijima, od kojih pojedini imaju i mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta. Svaki od apartmana poseduje osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 4 eura po danu upotrebe. Tokom boravka gosti vile sami održavaju higijenu u apartmanima, dok se posteljina menja jednom u toku smene. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

1 min read 0

Vila Meri – Sarti leto 2024

Vila Meri se nalazi na oko 70 metara udaljenosti od mora, u starom, centralnom delu Sartija. Smeštajne jedinice čine studiji i duplex apartmani koji sadrže dve spavaće sobe, dve kuhinje i kupatila. Vila poseduje TV, a korišćenje klima uređaja se dodatno naplaćuje po danu korišćenja. Ovaj objekat je idealan za one koji žele da budu u tišini, a opet u blizini svih dešavanja u Sartiju. Gosti same vode računa o održavanju higijene apartmana, dok je promena posteljine jedanput u toku boravka. U vili postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta.

1 min read 0

Vila Kipos 2 , Nei Pori Leto 2024

Vila Kipos 2 se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na 100-ak metara udaljenosti od plaže, u blizini parka, većeg broja marketa, doktorske ordinacije. U ponudi naše agencije su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji (sa francuskim krevetom i krevetom na sprat) koji se nalaze na poslednjem spratu vile, do kojih se ipak dolazi lako jer objekat poseduje lift. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, ležajeve po grčkim standardima, terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Objekat poseduje i recepciju, kao i mogućnost korišćenja WiFi interneta u prizemlju i dvorištu vile. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka.

1 min read 0

Vila Aleka – Sarti leto 2024

Vila Aleka se nalazi u starom, centralnom delu Sartija na oko 70 metara udaljenosti od plaže. U neposrednoj blizini vile se nalazi veći broj marketa, restorana, prodavnica i kafića. Raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i dupleks apartmanima novijeg datuma, koji se nalaze na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu koja gleda ka ulici, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta. Promena posteljine vrši se na polovini boravka.

1 min read 0

Vila Elena – Sarti leto 2024

Vila Elena nalazi se na samoj plaži u novom delu Sartija. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije sa direktnim pogledom na more, dok manji deo studija nema pogled na more zbog čega su i cenovno izdvojeni. Pored studija, vila Elena poseduje i petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane sa direktnim pogledom na more, kao i renovirane četvorokrevetne studije, koji se nalaze u spuštenom prizemlju i okrenuti su ka moru. Svaki apartman poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka.

1 min read 0

Vila Lefteris – Sarti leto 2024

Vila Lefteris nalazi se u centru Sartija na oko 120 m udaljenosti od plaže. Ovaj objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu. Svaki apartman sadrži osnovno opremljenu kuhinju sa frižiderom, rešoom, posuđem i escajgom srazmerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Tokom boravka gosti vile sami održavaju higijenu u apartmanima, dok je promena posteljine jednom u toku smene. U objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

1 min read 0

Vila El Greco – Potos leto 2024

Vila El Greco se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice u srcu Potosa. Od plaže je udaljena 70 m. Ovo je novoizgrađena vila čija je gradnja završena 2014. godine. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet bez rerne, posuđe, frižider), Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Vila poseduje uređeno dvorište sa igralištem za decu kao i zidani roštilj. Zamena posteljine i peškira vrši se na pet dana. U sastavu vile postoji i privatni parking.