Safari i Gardaland Leto 2024

Safari i Gardaland

SAFARI I GARDALAND

SAFARI U EVROPI I NAJZABAVNIJI PARK ITALIJE
fakultativno: Sirmione

2 noćenja / 5 dana / autobusom

Foto Galerija
Safari i Gardaland - funtravel.rs
Program putovanja

Safari i Gardaland

1. DAN, BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 20h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President, sa perona od 34 do 41 koji su predviđeni za polazak turističkih autobusa (detaljnije informacije o polasku: tačan broj perona, naziv prevoznika, kontakt vodiča, biće poznate najkasnije 48h pred putovanje – ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, PARCO NATURA VIVO

Dolazak u PARCO NATURA VIVO u prepodnevnim časovima. Po dolasku u park kreće se na fotosafari i to vožnjom autobusom kroz sam SAFARI PARK. Tokom vožnje mogu se videti razne divlje životinje koje slobodno šetaju po parku. Po završetku vožnje avantura nije gotova. Sledi poseta Parco Faunistico – Fauna Parku, koji se obilazi individualno i ovoga puta pešice, a u sklopu kompleksa se nalazi i park dinosaurusa s autentičnim replikama ovih izumrlih životinja. Nakon obilaska ovog kompleksa odlazak i smeštaj u hotel u okolini Verone. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN, SIRMIONE (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do gradića Sirmione. Kraće upoznavanje sa gradom i njegovom istorijom. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN, GARDALAND

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Polazak u GARDALAND. Celodnevno uživanje u najpoznatijem zabavnom parka Italije uz rolerkostere, vodene atrakcije, porodične atrakcije, deo za najmlađe posetioce kao i veliki broj show programa. Mogućnost posete Gardaland Sea Life Aquariumu gde se možete upoznati sa vodenim svetom iz skoro celog sveta. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN, BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Cenovnik

Safari i Gardaland leto 2024

TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA ARANŽMANASPECIJALNA CENA
04.07 – 08.07.2024.hotel 3*189 evra169 evra
22.08 – 26.08.2024.hotel 3*189 evra169 evra

* doplata za 1/1 sobu 60 evra (isključivo na upit)
* doplata za dodatno sedište u autobusu 50 evra (isključivo na upit)
* cena za I i II dete do 12 godina – popust 10 evra na cenu aranžmana
* dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
* ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz


Hotel 3* Nalazi se u okolini Verone. Hotel ima aperitiv bar, restoran. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV… Doručak je kontinentalni – skroman, slatko – slanislani. TAČAN NAZIV HOTELA BIĆE POZNAT NAJKASNIJE 7 DANA PRED PUTOVANJE.

Safari i Gardaland

Aranžman obuhvata

Safari i Gardaland

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni, skromni, slatko – slatko)
 • poseta Safariju i Gardalandu
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata

Safari i Gardaland

 • putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30000 evra PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI
 • individualne troškove – nepomenute usluge
 • ulaznice za Safari i Gardaland
 • boravišna taksa za hotel 2,5 evra po danu / po osobi, plaća se na recepciji hotela
 • fakultativne izlete
 •  transfer iz NOVOG SADA – doplata 20 evra / minimum 4 putnika, transfer iz VRŠCA – doplata 20 evra / minimum 8 putnika
CENE ULAZNICA
 • PARK NATURA VIVO (osnovna ulaznica) 20 evra (preko 13 god) / 13 evra (6 – 12 god / 10 evra (3 – 5 godina) / 12 evra (odrasli preko 65 god)
 • GARDALAND (osnovna ulaznica) 34 evra

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST PROMENE CENE ULAZNICA NA LOKALITETIMA U ODNOSU NA DAN IZLASKA PROGRAMA – CENA JE PODLOŽNA PROMENI. OBAVEZNA PRIJAVA ZA PARK NATURO VIVO I GARDALAND U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU – PLAĆANJE VODIČU U AUTOBUSU! UKOLIKO PUTNICI ŽELE NEKE DRUGE ULAZNICE (KOJE NISU OSNOVNE), U OBAVEZI SU SAMI DA IH KUPE.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 pax za realizaciju)
SIRMIONE 20 evra / 10 evra (deca do 12 godina)

Safari i Gardaland

Uslovi plaćanja

Safari i Gardaland

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje
 • platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD
 • na rate čekovima bez kamate, 40% avans, poslednja rata 2 meseca nakon putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu – čekovi se deponuju u agenciji najkasnije 7 dana pred putovanje
 • putem administrativne zabrane na 4 mesečne rate
Napomene
Safari i Gardaland

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE TRAVELLINO
POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA
ORGANIZATOR PUTOVANJA TURISTIČKA AGENCIJA TRAVELLINO, LICENCA OTP 86/2021, kategorija A

OVLAŠĆENI POSREDNIK U PRODAJI: FUN TRAVEL AGENCY

Ponudu aktuelnih putovanja možete pogledati na sl.linku