Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer – Turska 2023

Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Foto Galerija
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Plaza
Bazen
Vidikovac
Restoran
Zatvoreni bazen
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer
Teretana
Zatvoreni bazen
Soba

Maxx Royal Kemer Resort 5*

Maxx Royal Kemer Resort 5* Kemer se nalazi u mestu Kiriş na svojoj plaži, oko 6km od centra Kemera, oko 55km od centra Antalije i oko 65km od aerodroma Antalija.

Zbog ceste promene cena od strane hotelijera, kontaktirajte agenciju za aktuelne cene! 011/4093153  060/0160055

Opis hotela:

Maxx Royal Kemer je luksuzan hotel koji se nalazi na lepoj lokaciji, okružen borovim šumama, nudi bogat sadržaj i odličnu uslugu za nezaboravan odmor. Hotel je otvoren 2014. godine.

Prostire se na 160.000m². Ukupno ima 291 sobu smeštenu u glavnoj zgradi, rezidencijalnim blokovima i vilama. U glavnoj zgradi su Land i Sea View apartmani, family apartmani su u rezidencijalnom delu, a ima i 3 tipa vila.

Hotel ima svoj poseban koncept all inclusive-a, nazvan ‘Maxx Inclusive’. Neki od objekata koji su gostima na raspolaganju su “BRONZE Steak House”, “Gastro by Alfredo Russo” i “Azure Japon”, zatim poslastičarnica, čokolaterija, restoran na plaži, 11 barova, kao i Azure kvart sa 3 a la carte restorana.

Za decu tu je akva park(12+), mini klub, Maxx Kids Land (1-17 godina), dečiji restoran, specijalni bebi koncept, bioskop.

Plaća se: čuvanje dece.

Maxx Royal Kemer

Plaža:

Hotel ima svoju 400m dugačku peščano-šljunkovitu plažu sa dokovima i dva zaliva dužine od po 200m idealnih za kupanje i sunčanje u prelepom ambijentu. Tu je i 30m dugačka plaža za decu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Opis smestajnih jedinica:

Sve sobe hotela su luksuznijeg apartmanskog tipa i poseduju balkon ili terasu, klimu, Wi-Fi internet, telefon, LCD TV, digitalni sistem za zaključavanje, digitalni sef, kupatilo sa tušem, jacuzzi, ogledalo za šminkanje, garderober, fen, maxxi bar, ketler sa setom za čaj i kafu, bade mantil, papuče.

Apartmani sa pogledom na more ili kopno – veličine oko 100m², nalaze se u glavnoj zgradi i prihvataju 3 odrasle osobe.

Porodični apartmani (pogled bašta ili more) – veličine oko 185m², nalaze se u rezidencijalnim blokovima. Imaju jednu dnevnu i dve spavaće sobe ( u jednoj je bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena) i dva kupatila. Prihvataju šest odraslih osoba i bebu

Maxx Laguna apartmani – imaju pogled ka bazeni i direktan izlaz na bazen sa terase, kao i jacuzzi na terasi. Mogu imati veličinu od 150m² (dnevna soba, spavaća; prihvata 3 odrasle, dete i bebu) i 250m² (u pitanju je duplex – dve spavaće sobe (u jednoj bračni, a u drugoj dva odvojena), dnevna soba i dve terase; prihvata 5 odraslih osoba, dete i bebu).

Plaća se: room service

Hrana i piće:

Usluga Maxx inclusive traje 24h, podrazumeva pripremu hrane i pića uz pomoć vodećih brendova i ukusa.

Hotel ima dva večernja restorana ‘BRONZE Steak House’ i ‘Azure Japon’ koji su otvoreni od 19h do 23h i za čije je korišćenje neophodna prethodna rezervacija i doplata.

Takođe u ponudi je i poslastičarnica, čokolaterija, restoran na plaži, dečiji restoran, poslastičarnica sa ručno pravljenim sladoledom, 11 barova, kao i Azure kvart sa 3 a la carte restorana gde se služe turski, italijanski i specijaliteti sa morskim plodovima.

Za goste sa specifičnim potrebama, hotel nudi dijetalni meni, veliki izbor lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, određene brendove stranih alkoholnih pića (vodka, whisky, gin, rum, pivo, vino)

Plaćaju se: premium pića, nargile, 3 à la carte restorana (potrebna prethodna rezervacija) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji:

Plaća se : frizerski salon, lekar, servis za pranje i hemijsko čišćenje, butik, juvelir, optičar, market, cvećara, rent-a-car, fotografska radnja.

Maxx Royal Kemer

Sport i zabava:

Akva park je na raspolaganju gostima starijim od 12 godina. Sastoji se od aqua park bara, jacuzzi bazena, različite vrste tobogana i prskalica, kao i dečijeg animacijskog bazena.

Hotel u ponudi ima i tri bazena – glavni, laguna i bazen sa slanom vodom, koji se greje, kao i fintess centar.

Gostima hotela na raspolaganju su i različite vrste sportova i aktivnosti u kojima mogu učestvovati – grupni časovi plesa, vožnja kanuom, odbojka na plaži, fudbal, grupne ture biciklivima, košarka, boća, časovi yoge i meditacije, gimnastika i zumba u vodi, stoni tenis/ tenis, cross fit, kick box…

Od večernjih programa tu su žurke u diskoteci i plaži, show programi sa živom muzikom, stranim plesačima i folklorom, akrobatama,

Plaća se : osvetljenje za teniske terene, parasejling, privatni časovi pilatesa, tenisa, plivanja, jet ski, iznajmljivanje biciklova, letnji kamp za decu i ostale usluge van koncepta.

Maxx Royal Kemer

Za najmlađe:

Za najmlađe goste, u ponudi je Maxxi Land podeljen prema starosnoj dobi.

Smiling babies (1 – 3 godine) – spavaonica, specijalna igraonica, hrana za bebe, kolica…
Mini (4 – 7 godina) i Junior (8 – 12 godina) – aktivna soba, bioskop, igralište, spavaonica, bazen na otvorenom i zatvorenom, različite vrste igara i aktivnosti, mini disco.
Teen ( 13 – 17 godina) – soba sa kompjuterskim igricama.

Spa & wellness:

AVEN Spa centar ima zatvoren bazen, dve saune, tursko kupatilo, tepidarijum, parno kupatilo, jacuzzi, slanu sobu, tuševe za masažu, sobu za odmor.

Plaćaju se: SPA butik, rezličite vrste terapija, masaže, usluge i tretmani (lice, telo, crylio, LGP, CACi.. )

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Pratite našu FB stranicu kako biste bili u toku za novostima https://www.facebook.com/funtravelagencypnbg

 

Maxx Royal Kemer