Barcelo Concorde Green Park Palace

Barcelo Concorde Green Park Palace

Kontaktirajte agenciju za proveru cene i raspoloživosti 0114093153 * 0600160055

Foto Galerija
Barcelo Concorde Green Park Palace
barcelo_concorde_green_park_palace_1
barcelo_concorde_green_park_palace_12
barcelo_concorde_green_park_palace_11
barcelo_concorde_green_park_palace_2
barcelo_concorde_green_park_palace_3
barcelo_concorde_green_park_palace_9
barcelo_concorde_green_park_palace_5
barcelo_concorde_green_park_palace_10
barcelo_concorde_green_park_palace_4
barcelo_concorde_green_park_palace_6
barcelo_concorde_green_park_palace_7

Barcelo Concorde Green Park Palace nalazi se u vrtu površine 5 hektara, direktno na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta (oko 600 metara), sa upečatljivom arhitekturom, koja kombinuje orijentalni luksuz sa mediteranskim detaljima.

Od centra grada Susa je udaljen oko 10 km. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 27 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 138 km.

Hotelska ponuda Barcelo Concorde Green Park Palace:

Recepcija, otvoreni bazen površine 1500 m2, otvoreni dečiji bazen, zatvoreni bazen sa morskom vodom (greje se zimi), glavni restoran, arapsko-orijentalni restoran, tematski restoran (otvoren od 01.05. do 31.10.), mediteranski restoran (otvoren od 15.06. do 15.09.), nekoliko barova (u lobiju, swim-up bar u bazenu), mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište i dnevna animacija nekoliko puta tokom nedelje, Wi-Fi internet na javnim površinama, frizer, osvetljeni teniski teren sa reketima i lopticama (uz depozit), fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, luk i strela, boćanje, aquagym, aerobik, zabavni program za decu i odrasle (nekoliko puta u nedelji), Spa centar (Talaso terapija, masaže, hamam, kozmetičar, razni tretmani), frizer, mogućnost bavljenja sportovima na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela.

Sobe Barcelo Concorde Green Park Palace:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa) ili dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i dva pomoćna ležaja ili sofa).

Hotel raspolaže sa 452 sobe.

Soba imaju:

  • klima uređaj,
  • telefon,
  • SAT TV,
  • mini frižider,
  • elektronski sef,
  • kupatilo, fen,
  • balkon ili terasa.

Standardna soba je veličine oko 46 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledom na more i prima maksimalno 3 osobe.
Junior Suite soba je veličine oko 65 m2, sa pogledom na bazen ili sa pogledeom na more i prima maksimalno 2 odrasle osobe i 1 dete.
Porodična soba je veličine od oko 65 m2 do oko 75 m2 (sasatoji se i 2 odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili 2 odvojena ležaja i dnevnim boravkom sa sofom), sa pogledom na baštu ili sa pogledeom na more i prima maksimalno 2 odrasle osobe i 2 dece.

Ishrana Barcelo Concorde Green Park Palace:

All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://www.barcelo.com/en-ww/barcelo-concorde-green-park-palace/