Anax Apartments – Parga leto 2024

Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency

Anax Apartments Parga se nalaze u gornjem delu Parge nedaleko od skole.Apartmani su moderno i sa ukusom opremljeni.

Tipovi soba

Room 1 je veličine 46m2 i sastoji se od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Room 2 ima 43m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinju. Room 3  poseduje francuski ili odvojene ležaje i kuhinju. Ima 26m2 i namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Room 4 je veličine 50m2 i sastoji se od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinje i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Room 5 ima 52m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Room 6  poseduje francuski ili odvojene ležaje i kuhinju. Ima 22m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Gostima koji odsedaju u hotelu Anax Apartments Parga blizina plaže donosi brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi a najpopularniji je jedrenje na dasci. U lepo popločanom dvorištu nalazi se nameštaj za sedenje gde se može opustiti i uživati na toplim sunčevim zracima i blagom morskom povetarcu. U sobama apartmana dostupan je besplatan wifi internet.

O lokaciji

Anax Apartments Parga  je udaljen 200m od najbliže plaže. Centralno je lociran u prelepoj destinaciji Parga i na krakoj je udaljenosti od lokalnih taverni, restorana, kafića, barova, prodavnica. Najbliži aerodrom je aerodrom Aktion koji je na 67km udaljenosti od smeštajnog objekta. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je privatni parking koji je besplatan.

Foto Galerija
Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency
Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency
Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency
Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency
Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency
Anax Apartments - Parga leto * Fun Travel Agency
Mapa

Cenovnik

CENE SE RADE NA UPIT * POZOVITE 011 409 31 53 ili 0600 160055

Program i uslovi putovanja
PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:

Prvi dan: Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji
(ulazak u sobe je posle 15:00h).
Drugi - pretposlednji dan: Boravak u hotelu/apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 11:00h. Povratak sa destinacije.

Anax Apartments Parga

Aranžman obuhvata
CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici prema opisu
- korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
- uslugu rezervacije
- organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata
CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse (naknada za otpornost na klimatsku krizu) na destinaciji, plaćaju se na recepciji
hotela/apartmana
za hotele sa 1* i 2* i nekategorisane sobe / studije / apartmane iznosi 1.50€ po sobi, po noćenju
za hotele sa 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, po noćenju
za hotele sa 4* iznosi 7€ dnevno po sobi, po noćenju
za hotele sa 5* iznosi 10€ dnevno po sobi, po noćenju
za samostalan boravak u vilama iznosi 10€ dnevno po sobi, po noćenju

Anax Apartments Parga

Uslovi plaćanja

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od
ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.
1. Gotovinom – 40% avans, ostatak 15 dana pred put.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. Preko računa - uplata na račun agencije
Turistička agencija  zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude (first minute, last minute, specijalne akcije, ograničene ponude i sl.).

Anax Apartments Parga

Napomene
Hotel:

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti nirelevantne. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga, posebno u vezi Covid 19, bez prethodne najave organizatoru putovanja.Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno
Ministarstvo zemlje putovanja. Hoteli koji poseduju besplatni parking ne mogu garantovati mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta. Hotelijer zadržava pravo promene poslovne politike i naplate dodatnih sadržaja (klima, WIFI, parking, sef, wellness i spa i sl.), koji su prilikom objavljivanja programa putovanja bili besplatni, za šta organizator putovanja ne može preuzeti odgovornost i ne može uticati na poslovnu politiku hotelijera. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola.

Smeštaj:

Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od turističke agencije,dok o raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji. Kasni dolazak (late arrival) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h polokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.Pravila oblačenja (dress code) su obavezna za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*, ukoliko
drugačije nije naznačeno i dozvoljeno u svakom pojedinačnom hotelu.U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 15:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 11:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu,obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo
kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste Organizatora putovanja i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka.
Kontakt telefon lokalne partnerske agencije naveden je na vaučeru. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici, objektu ili prevoznom sredstvu dužan je troškove prouzrokovane istom nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom
kao mogućnost doplate.

Anax Apartments Parga

Na osnovu člana 68. stav 1. tačka 2. a u skladu sa članovima 70 i 71 Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 17/2019) organizator putovanja TIARA TRAVEL d.o.o. poseduje GARANCIJU PUTOVANJA za slučaj insolventnosti i naknade štete br. 470000057739 osiguravajuće kompanije TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD, kao i depozit u minimalnoj visini od 2.000 €, na računu Unicredit banke, MB 17324918, za kategoriju licence A i visini od 100.000 eur.
LICENCA
Organizator putovanja TIARA TRAVEL d.o.o. poseduje LICENCU za organizovanje turističkih putovanja, broj licence 246/2021, licenca kategorije A, izdatu od strane nadležnog Registra turizma Agencije za privredne registre.

Anax Apartments

OVLAŠĆENI POSREDNIK U PRODAJI : FUN TRAVEL AGENCY

Anax Apartments

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/