Serry Beach Resort Hurgada 5*

Serry beach resort Hurgada

Serry Beach Resort Hurgada * lux hotel

Pozovite agenciju kako biste dobili info o terminima, cenama i raspoloživosti

011 409 3153

Foto Galerija
Serry beach resort Hurgada
serry beach resort
serry beach resort 1
serry beach resort 2
serry beach resort 3
serry beach resort 4
serry beach resort 5
serry beach resort 6
serry beach resort 7
serry beach resort 8
serry beach resort 9
serry beach resort 10
serry beach resort 11
serry beach resort 12
serry beach resort 13
serry beach resort 14
serry beach resort 15
serry beach resort 16
serry beach resort 17
serry beach resort 18
serry beach resort 19
serry beach resort 20
serry beach resort 21
serry beach resort 22
serry beach resort 23
serry beach resort 24
serry beach resort 25
Serry Beach Resort Hurgada * Lokacija

Hotel Serry Beach Resort Hurgada se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale.

Opis hotela Serry Beach Resort Hurgada

Novotvoreni hotelski kompleks u srcu Hurgade na novoj šetališnoj zoni Memša. otvoren 2023. godine (u fazi soft opening) u ponudi ima 453 smeštajne jedinice savršeno pozicionirane tako da svaki prostor pruža osećaj privatnosti. Kompleks je građen u orijentalnom stilu i predstavlja pravu oazu luksuza. Gostima su na raspolaganju i razni restorani i barovi, a u sklopu kompleksa je i Souk By Serry Beach Resosort – mali tržni centar sa radnjama gde možete kupiti suvenire ( planirano otvaranje 2024. godine.) Hotel je ECO- frindly koncepta, pušenje je dozvoljeno samo u odredjenim delovima hotela : u sobi na terasi, na plaži, na terasi glavnog lobbya i Keif restorana, kao i Nur bar.

Sadržaji za decu

Za decu tu su dečiji bazen, animacioni tim.
Ostali sadržaji poput Aqua parka, igrališta gosti mogu koristiti od hotela Sindbad koji se nalazi preko puta kompleksa.

Plaža Serry Beach Resort Hurgada

Hotel ima svoju 400m dugu plažu sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Smeštaj Serry Beach Resort Hurgada

Hotel u ponudi ima 453 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet, mini bar, sef, izbor jastuka ( na zahtev), svi apartmani dobijaju uslugu privatnog batlera kao i pristup Suites Executive Lounge.

  • Deluxe room je veilčine oko 41m2 jedan king size krevet, max popunjenost 2 ADL
  • Deluxe Twin room jedna soba veličine oko 50m2 i ima dva king size kreveta.
  • Two bedroom chalet je veličine oko 66m2, ima dve spavaće sobe ( u jednoj 1 king size krevet, u drugoj sobi 2 king size kreveta). Max popunjenost 6 osoba.
  • Penthause Suite je veličine oko 87m2 jedna soba. sa king size krevetom i čajnom kuhinjom, jacuzzi na otvorenom, privatnu terasu. Gosti u ovim sobama imaju i uslugu batlera.
  • Two bedroom Suite je veličine oko 170m2, ima dve spavaće sobe ( u jednoj 1 king size krevet, u drugoj sobi 2 king size kreveta), 3 kupatila i dnevni boravak. Max popunjenost 6 osoba. Gosti u ovim sobama imaju i uslugu batlera.
  • Signature Suite je veličine oko 200m2, ima dve spavaće sobe ( u jednoj 1 king size krevet, u drugoj sobi 2 king size kreveta), 2 kupatila, dnevni boravak, čajna kuhinja i trpezarija, privatna terasa sa bazenom. Max popunjenost 6 osoba. Gosti u ovim sobama imaju i uslugu batlera.
  • Four Bedroom Suite je veličine oko 340m2, ima 4 spavaće sobe, 6 kupatila, 2 dnevna boravka. Max popunjenost 12 osoba. Gosti u ovim sobama imaju i uslugu batlera.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće Serry Beach Resort Hurgada

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova, pored glavnog restorana Sofra ( sala sa 6 stanica za kuvanje hrane uživo i delom za decu) gostiam su još na raspolaganju – Fanaa Food Hall, Sokar Seafood (extra charge), Dar Mezza Lounge, Keif Fusion Gastro Bar, Nur Beach Club ( Adult only) i Naz Night Club (planirano otvaranje 2024.godine).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Naz Night Club, Sokar Seafood restoran, i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, menjačnica, doktor, parking, prodavnice( predvidjeno otvaranje 2024.), sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima glavni bazen površine 1.275m2, dečiji bazen veličine 168m2, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet,Za ljubitelje autentičnosti i spokoja Serry Bech Resort je pravi izbor, u ponudi su sportovi na vodi, večernja animacija u Nur baru na plazi.
Za decu tu je dečiji bazen, ostali sadržaji poput: kids cluba, igralište, Aqua park gosri mogu koristiti od hotela Sindbad koji se nalzi preko puta Serry Beach-a. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. aqua park, tenis, fudbal, odbojku.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness Serry Beach Resort Hurgada

Resort u ponudi ima Spa centar (planirano otvaranje 2024.) gosti mogu uzivati u blagodetima Spa centra i teretane u hotelu Sindbad od kojeg ga deli ulica.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela i sve ostalo van koncepta.

Ponudu smeštaja u Hurgadi možete pogledati na sl.linku

Plaćanje je u dinarskoj pritvvrednosti po srednjem kursu NBS