Victoria Palace Ćefalu **** 2023

Victoria Palace Ćefalu
Foto Galerija
Victoria Palace Ćefalu
victoria-palace-1
victoria-palace-2
victoria-palace-3
victoria-palace-4
victoria-palace-5
victoria-palace-6
victoria-palace-7
victoria-palace-8
victoria-palace-10
victoria-palace-11
victoria-palace-12
victoria-palace-13

Victoria Palace Ćefalu je luksuzan hotel modernog stila, otvoren 2017. godine, nalazi se na šetalištu, preko puta plaže, u neposrednoj blizini centra, starog grada i katedrale Ćefalua.

Plaža Victoria Palace Ćefalu : Nalazi se preko puta plaže. Gostima su na raspolaganju ležaljke I suncobrani na privatnoj plaži hotela.

Hotelski sadržaj Victoria Palace Ćefalu :
Hotel u svom sastavu poseduje recepciju, restoran, bar, otvoren bazen, privatan parking, wi-fi, krovnu baštu sa barom, peškire za bazen/plažu, prostoriju za odlaganje prtljaga kao I teretanu.

Sobe Victoria Palace Ćefalu :
Hotel poseduje 26 luksuznih soba i 4 apartmana. U našoj ponudi su klub sobe i superior sobe (sa pogledom na more). Sve sobe u hotelu poseduju jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kao i pomoćni ležaj za maksimalni kapacitet 3 osobe. Od ostalih sadržaja, svaka soba u svom sastavu ima: mini-bar, telefon, klimu, SAT TV,  fen za kosu, sefi i WI-FI, balkon. Krevetac za bebu je besplatan, na upit.

Usluga Victoria Palace Ćefalu :
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansion (švedski sto-samoposluživanje).

Kontakt: www.cefaluvictoriapalace.it

Victoria Palace Ćefalu

Ponudu aranžmana za Palermo i regiju Palermo možete pogledati na sl.linku

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

OVLAĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.