Baia Del Capitano Mazaforno **** 2023

Foto Galerija
Baia del Capitano
baia-del-capitano-1
baia-del-capitano-2
baia-del-capitano-3
baia-del-capitano-4
baia-del-capitano-5
baia-del-capitano-6
baia-del-capitano-7
baia-del-capitano-8
baia-del-capitano-9
baia-del-capitano-10
baia-del-capitano-11
baia-del-capitano-12
baia-del-capitano-13
baia-del-capitano-14
baia-del-capitano-15
baia-del-capitano-16
baia-del-capitano-17

Baia Del Capitano hotel se nalazi u zalivu Mazaforno, na 5km udaljen od letovališta Ćefalu, sa kojim je povezan autobuskom linijom. Od Palerma je na 70 km udaljenosti.

Plaža Baia Del Capitano: Od peščane plaže deli ga oko 400 metara, ležaljke i suncobrani na privatnoj plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj Baia Del Capitano:
Hotel poseduje recepciju, restoran, dva bara, terasu za sunčanje, šatl bus do plaže, šatl bus to grada Ćefalu (doplata 5 eur po osobi i pravcu).

Sobe Baia Del Capitano:
U svom sastavu hotel ima 46 soba. Sve sobe su opremljene klima uređajem, poseduju sef i mini bar (uz doplatu), SAT TV, telefon, fen, WIFI. Krevetac za bebu se doplaćuje 15 eur dnevno na licu mesta. Sobe poseduju francuski ležaj ili dva klasična ležaja za 2 osobe, i pomoćni ležaj za 3 odraslu osobu ili dete.

Usluga Baia Del Capitano:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje).

Kontakt: www.baiadelcapitano.it

Ponudu aranžmana za Palermo i regiju Palermo možete pogledati na sl.linku

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Baia Del Capitano

OVLAĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena