Astro Suite Ćefalu **** 2023

Astro Suite Ćefalu
Foto Galerija
Astro Suite Ćefalu
astro-suite-1
astro-suite-2
astro-suite-3
astro-suite-4
astro-suite-5
astro-suite-6
astro-suite-7
astro-suite-8
astro-suite-9
astro-suite-10
astro-suite-11
astro-suite-12
astro-suite-13
astro-suite-14
astro-suite-15
astro-suite-16
astro-suite-17
astro-suite-18

Astro Suite Ćefalu hotel se nalazi u mestu Ćefalu, na par minuta hoda od centra mesta. Od aerodroma je udaljen 80km. U neposrednoj blizini hotela nalaze se picerije, barovi, restorani, prodavnice. Hotelski kompleks otvoren je 2011 godine.

Plaža Astro Suite Ćefalu: lociran preko puta peščane plaže.

Hotelski sadržaj Astro Suite Ćefalu:
Hotelski kompleks sadrži: recepciju, igralište na otvorenom, sef, iznajmljivanje automobila, usluge peglanja i pranja veša uz doplatu, rum servis, lift, parking, teretanu, otvoreni bazen.

Sobe Astro Suite Ćefalu:
Hotel u svom sastavu poseduje apartmane koji su vrlo komforni i prostrani. Obuhvataju dnevni boravak sa opremljenom čajnom kuhinjom i sofom na razvlačenje za 1-2 osobe, kao i spavaću sobu sa dva standardna kreveta za 2 osobe, sa terasom I panoramskim pogledom. Dodatni sadržaj apartmana: klima uredjaj, kupatilo sa fenom, SAT TV, sef, balkon, terasa.

Usluga Astro Suite Ćefalu:
Ishrana u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom. (švedski sto-samoposluživanje).

Kontakt: www.astrohotel.it/EN/

Astro Suite Ćefalu

Ponudu aranžmana za Palermo i regiju Palermo možete pogledati na sl.linku

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

OVLAĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.