Hotel Ramada & Suite – Kranjska Gora 2020

Hotel Ramada Kranjska Gora
Hotel-Ramada-Kranjska-Gora-1 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-8 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-1 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-3 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-6 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-5 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-2 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020
ramada-hotel-and-suite-kranjska-gora-7 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020

Hotel Ramada Kranjska Gora –  Hotel & Suites (ex hotel Grand Prisank) je oko 150 m od skijališta u Kranjskoj Gori, u srcu svih gradskih aktivnosti pošto se nalazi uz glavnu gradsku promenadu. Hotel ima 110 soba, nekoliko apartmana kao i posebne sobe: dve antiseptik sobe za osobe sa alergijama, dve prostrane sobe (51m2), dve de lux sobe sa vodenim krevetima i dve ultra de lux sobe sa vazdušnim krevetima.

Hotelska ponuda:

restoran, italijanski restoran, engleski kafe, pab sa karaoke zabavom i bilijar stolovima.

Ishrana:

polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

Sadržaj sobe:

Hotel ima 110 soba, nekoliko apartmana kao i posebne sobe: dve antiseptik sobe za osobe sa alergijama, dve prostrane sobe (51m2), dve de lux sobe sa vodenim krevetima i dve ultra de lux sobe sa vazdušnim krevetima.

Sobe:

Standardne sobe imaju SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon.

Superior sobe imaju pogled na planinu, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon.

Suite sobe imaju dve prostorije koje nisu odvojene vratima – otvoren prostor za dnevni/spavaći deo.

Cenovnik RAMADA HOTEL & SUITES 4*

Cenovnik po osobi aranžmanski

RAMADA HOTEL & SUITES 4*

Hotel-Ramada-Kranjska-Gora-1 Hotel Ramada & Suite - Kranjska Gora 2020Cena su izražene u € po osobi

CENA UKLJUČUJE:
• smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera – posluženje švedski sto)
•Neograničen ulaz u vodeni park Aqua Larix i bazen hotela Kompas

CENA NE UKLJUČUJE:
• boravišna taksa 3€ odrasli, deca 7-18 god 1.50€- plaćanje na recepciji hotela
• međunarodno putno (ski osiguranje) – mogućnost kupovine u agenciji
• individualne troškove putnika

POPUSTI uz dve punoplatežne osobe:
• 1. DETE DO 12 GODINA BESPLATNO (u pratnji dve odrasle osobe)
• deca do 3 godine borave besplatno bez dodatnog ležaja
• deca 3-7 godina na pomoćnom ležaju 50% popusta
• deca 7-12 godina na pomoćnom ležaju 30% popusta
• odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10% popusta

• OBAVEZNA DOPLATA
– novogodišnja večera – odrasli 75€, deca 4-14 godina 40€ – plaćanje u agenciji

DOPLATE I UMANJENJA dnevno po osobi:
• krevetac 6€
• jednokrevetna soba 20€
• PROMENA DATUMA REZERVACIJE ILI IMENA 20€ PO SOBI

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Dolazak u smeštaj i ulazak u sobe posle 15:00.
2. – 7. DAN – Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8. DAN – Napuštanje soba do 09:00. Kraj programa.

Uslovi i način plaćanja:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2019 od 25.01.2019. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2019 -01.10.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.