Hotel Ramada Resort 4* – Kranjska Gora 2020

Hotel Ramada Resort Kranjska Gora
ramada-resort-kranjska-gora-1
ramada-resort-kranjska-gora-111
ramada-resort-kranjska-gora-4
ramada-resort-kranjska-gora-2
ramada-resort-kranjska-gora-3
ramada-resort-kranjska-gora-5
ramada-resort-kranjska-gora-6
ramada-resort-kranjska-gora-7
ramada-resort-kranjska-gora-8
ramada-resort-kranjska-gora-9
ramada-resort-kranjska-gora-20
ramada-resort-kranjska-gora-21
ramada-resort-kranjska-gora-22
ramada-resort-kranjska-gora-10
ramada-resort-kranjska-gora-12
ramada-resort-kranjska-gora-13
ramada-resort-kranjska-gora-14
ramada-resort-kranjska-gora-16
ramada-resort-kranjska-gora-15
ramada-resort-kranjska-gora-18
ramada-resort-kranjska-gora-19
ramada-resort-kranjska-gora-23
ramada-resort-kranjska-gora-17
ramada-resort-kranjska-gora-24

Hotel Ramada Resort – Kranjska Gora 2020

Hotel blizu staze

 

Lokacija Hotel Ramada Resort:

Hotel Ramada Resort nalazi se na svega 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori, nalazi se komforni hotel Ramada Resort (ex hotel Larix). Ljubazno osoblje, bogata i raznolika usluga kao i idealna lokacija, istovremeno u samom centru Kranjske Gore, a u dodiru sa prirodom, mogu pružiti doživljaj nezaboravnog i opuštajućeg odmora.

Hotelska ponuda:

restoran, kafe, terasa, bar, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečijim bazenom, Sauna centar sa četiri saune (dve finske, turska i infrared)

Ishrana:

polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

 

Opis smeštaja Hotel Ramada Resort

Sobe:

sve sobe su renovirane 2016. godine. Veličina soba je cca 16 m2.

Standardne sobe imaju kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.

Superior sobe imaju pogled na ski stazu, kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.

Hotel Ramada Resort Kranjska Gora

 Cena su izražene u € po osobi

CENA UKLJUČUJE:
• smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera – posluženje švedski sto)
• Neograničen ulaz u vodeni park Aqua Larix i bazen hotela Kompas

CENA NE UKLJUČUJE:
• boravišna taksa 3€ odrasli, deca 7-18 god 1.50€- plaćanje na recepciji hotela
• međunarodno putno (ski osiguranje) – mogućnost kupovine u agenciji
• individualne troškove putnika

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

 

POPUSTI uz dve punoplatežne osobe:
• deca do 3 godine borave besplatno bez dodatnog ležaja
• deca 3-7 godina na pomoćnom ležaju 50% popusta
• deca 7-12 godina na pomoćnom ležaju 30% popusta
• odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10% popusta

• OBAVEZNA DOPLATA
– Novogodišnja večera – odrasli 75€, deca 4-14 godina 40€ – plaćanje u agenciji

DOPLATE I UMANJENJA dnevno po osobi:
• krevetac 6€
• jednokrevetna soba 20€
• PROMENA DATUMA REZERVACIJE ILI IMENA 20€ PO SOBI

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Dolazak u smeštaj i ulazak u sobe posle 15:00.
2. – 7. DAN – Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8. DAN – Napuštanje soba do 09:00. Kraj programa.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2019 od 25.01.2019.. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2019 -01.10.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Cenovnik broj 1 važi od 29.08.2019

Ovlašćeni agent prodaje : Fun Travel Agency

Pratite našu FB stranicu https://www.facebook.com/funtravelagencypnbg