Hotel Grecotel Eva Palace 5*

Hotel Grecotel Eva Palace 5* Komeno

Luksuzni hotelski kompleks se nalazi u malom mestu Kommeno (izmedu Dasije i Guvije), na 8km je udaljen od grada Krfa , na lepoj šljunkovito/peskovitoj plaži, u mirisnom tropskom vrtu. U sklopu hotela se nalazi više restorana, kafe barova, bazeni za decu i odrasle, bar kraj bazena, fitnes, aqua-aerobics, stoni tenis a uz doplatu sauna, masaža, spa, tenis, golf, mini market, frizerski salon, teretana, sportovi na vodi. Suncobrani i ležaljke za goste hotela na plaži su besplatni. Jedan deo sadržaja se nalazi u hotelima Corfu Imperial (200m) i Daphnila Bay Thalasso (700m). Hotel je namenjen odraslima i deci koja su starija od 18.god osim u toku visoke sezone kada hotel prima i decu (na upit).
Smeštaj:

Double Guestroom (2 osobe, u glavnoj zgradi sa pogledom na kopno, balkon/terasa, TWC, fen za kosu, telefon, papuce, bade mantil, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar)
Panoramic Guestroom (3 osobe, u glavnoj zgradi sa pogledom na more, niža spratnost, balkon/terasa, TWC, fen za kosu, telefon, papuce, bade mantil, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar)
Superior Panoramic Guestroom (3 osobe, u glavnoj zgradi sa panoramskim pogledom na more, viša spratnost, balkon/terasa, TWC, fen za kosu, telefon, papuce, bade mantil, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar)
Bungalow (2 osobe, bocni pogled na more i baštu, balkon/veranda, TWC, fen za kosu, telefon, papuce, bade mantil, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar)
Superior Bungalow (2 osobe, pogled na more i baštu, balkon/veranda, TWC, fen za kosu, telefon, papuce, bade mantil, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar)
Junior Bungalow Suite (3 osobe, pogled na more ili vrt, balkon/veranda, kupatilo, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Deluxe Bungalow Suite (4 osobe, bocni pogled na more ili vrt, dnevna soba je odvojena od spavace sobe i može se koristiti za sedenje ili kao mesto za dodatna 2 kreveta, balkon/veranda, kupatilo, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Junior Suite (2 osobe, pogled na more, viša spratnost u glavnoj zgradi, u sobi se nalazi i deo za sedenje, balkon/terasa, kupatilo sa velikom kadom, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Deluxe Suite (3 osobe, panoramski pogled na more, viša spratnost u glavnoj zgradi, dnevna soba je odvojena kliznim vratima od spavace, soba za garderobu i presvlacenje, terasa, kupatilo, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Palace Suite (5 osoba, panoramski pogled na more, viša spratnost u glavnoj zgradi, dnevna soba , 2 spavace sobe, soba za garderobu i presvlacenje, terasa, 2 kupatila (u jednom se nalazi velika kada), fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Romantic Villa, Private Pool & Garden (4 osobe, pogled na more, vila smeštena blizu mora sa privatnim bazenom, ležaljkama i suncobranom, velika soba za spavanje, 2 sofa kreveta i deo za sedenje, mala kuhinja, soba za garderobu i presvlacenje, velika terasa, kupatilo, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
One-Bedroom Dream Villa Private Pool & Garden (2 osobe, pogled na more, vila smeštena blizu mora sa privatnim bazenom, ležaljkama i suncobranom, dnevna soba je odvojena od spavace sobe, soba za garderobu i presvlacenje, velika terasa, kupatilo, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Palazzina Villa, 2 Private Pools & Gardens (6 osoba, pogled na more, kompleks se sastoji od 2 vile smeštene blizu mora sa privatnim bazenima, ležaljkama i suncobranima, u jednoj vili dnevna soba je odvojena od spavace sobe a u drugoj je spavaca soba sa delom za sedenje, svaka vila imasobu za garderobu i presvlacenje, veliku terasu, kupatilo, fen za kosu, telefon, bade mantil, papuce, SAT-TV, mini HI-FI, klima uredaj, sef a uz doplatu mini bar i aparat za espresso kafu).
Usluga: polupansion – dorucak i vecera (po principu samoposluživanja), pansion – dorucak, rucak i vecera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-dorucak, rucak, vecera (uz obroke je uracunato i pice po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).