Hotel Aquis Pelakas Beach 5*

Hotel Aquis Pelekas Beach 5* Pelekas

Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Krfu-Kontogialos u blizini sela Pelekas, udaljenom oko 10 km od grada Krfa. Smešten je u prelepom ambijentu oko 50m iznad prelepe plaže Kontogialos. Kaskadno je ureden a do svake platforme vozi vagon-lift a postoje i stepenice. Gosti bez doplate mogu koristiti ležalje i suncobrane na bazenu i plaži. U okviru hotela nalazi se: glavni i više a la carte restorana (Mediterasnki restoran se naknadno naplacuje), recepcija, parking, šatl bus do sela Pelekas, otvoreni bazen za decu i odrasle, deciji klub, igralište, amfiteatar, animacija, odbojka, teretana, stoni tenis a uz doplatu masaža, bilijar, pranje i peglanje, sportovi na vodi, doktor.
Smeštaj:
Double Inland View (pogled na brdo/kopno, max 3 osobe, min 2, klima uredaj, wi-fi internet, SAT LCD-TV i DVD, TWC, terasa/balon, fen za kosu a uz doplatu telefon, mini bar).
Double Sea View (pogled na more, max 3 osobe, min 2, dodatni krevet je sofa, klima uredaj, wi-fi internet, SAT LCD-TV i DVD, TWC, terasa/balon, fen za kosu a uz doplatu telefon, mini bar).
Single Inland View (pogled na brdo/kopno, max 1 osoba, min 1, klima uredaj, wi-fi internet, SAT LCD-TV i DVD, TWC, terasa/balon, fen za kosu a uz doplatu telefon, mini bar).
Single Sea View (pogled na more, max 1 osoba, min 1, klima uredaj, wi-fi internet, SAT LCD-TV i DVD, TWC, terasa/balon, fen za kosu a uz doplatu telefon, mini bar).
Usluga: all inclusive-dorucak, rucak, vecera (uz obroke je uracunato i pice po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).