Hotel Grecotel Corfu Imperial 5*

Hotel Grecotel Corfu Imperial 5* Komeno

Luksuzni hotelski kompleks se nalazi u malom mestu Kommeno (izmedu Dasije i Guvije), na 8km od grada Krfa. U blizini hotela se nalaze 3 plaže koje su kategorisane plavom zastavicom Mediterana i okružen predivnim mirisnim vrtovima. U sklopu hotela se nalazi više restorana, više barova, bazen, zatvoreni bazen, bar kraj bazena, wi-fi internet na recepciji, mini market, decije igralište, klub za decu, teretana, teniski teren (uvece se naplacuje) a uz doplatu a’la carte restorani, frizerski salon, sauna, masaža, jacuzzi, spa. Suncobrani i ležaljke na plaži za goste hotela su besplatni.
Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomocnim ležajem): klima uredaj, SAT TV, telefon, fen za kosu, TWC, sef, terasa/balkon/veranda a mini bar i wi-fi internet se ugovaraju i doplacuju na licu mesta. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade, bungalova i vila.
Usluga: polupansion – dorucak i vecera (po principu samoposluživanja), pansion – dorucak, rucak i vecera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-dorucak, rucak, vecera (uz obroke je uracunato i pice po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).