Costa Verde Ćefalu **** 2023

Costa verde Ćefalu
Foto Galerija
Costa verde Ćefalu
costa-verde-9
costa-verde-8
costa-verde-3
costa-verde-4
costa-verde-5
costa-verde-6
costa-verde-7
costa-verde-17
costa-verde-18
costa-verde-19
costa-verde-21
costa-verde-1
costa-verde-2
costa-verde-10
costa-verde-11
costa-verde-12
costa-verde-13
costa-verde-14
costa-verde-15
costa-verde-16
costa-verde-20
costa-verde-22
costa-verde-23
costa-verde-24
costa-verde-25

Costa Verde Ćefalu hotel se nalazi u mirnom delu mesta Ćefalu, na uzvišenju, okružen borovom šumom. Od centra mesta je udaljen 7km, dok do grada Palerma 70 km. Do centra grada takođe saobraća autobus i stanica se nalazi u blizini hotela.

Plaža Costa Verde Ćefalu:
Privatna peščana plaže hotela se nalazi na 2 km udaljenosti, do koje redovno saobraća hotelski šatl bus više puta u toku dana. Na privatnoj hotelskoj plaži ležaljke I suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hoteski sadržaj: Costa Verde Ćefalu
Restorane, 3 bara, snek bar, restoran i bar na plaži, veliki bazen, dečiji bazen, igralište za decu, mini-klub, teniski teren, Wi-Fi uz doplatu, igraonica, diskoteka, animacija, spa centar sa đakuzijem i saunom. Hotel u svom sastavu poseduje Aqua Park koji se nalazi u blizini i do kojeg vozi šatl bus, ulaz se dodatno plaća 10 eur dnevno po osobi.

Sobe Costa Verde Ćefalu:
Hotel poseduje standard sobe i sve u svom sastavu imaju:klima uređaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), mali frižider, kupatilo, fen, balkon. Sve sobe u hotelu primaju 2-4 osobe, imaju francuski ležaj ili dva standardna za po 2 osobe I sofu na razvlačenje za 1-2 osobe, maksimalni kapacitet do 4 osobe.

Usluga Costa Verde Ćefalu:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. (Doručak i večera švedski sto-samoposluživanje, uključeno piće u toku obroka 1/4 vina i 1/2 vode).

Kontakt: www.hotel-costaverde.it

Ponudu aranžmana za Palermo i regiju Palermo možete pogledati na sl.linku

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Costa Verde Ćefalu

OVLAĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.