Villa Belvedere *** Ćefalu 2023

Villa Belvedere
Foto Galerija
Villa Belvedere
villa-belvedere-7
villa-belvedere-4
villa-belvedere-3
villa-belvedere-1
villa-belvedere-2
villa-belvedere-5
villa-belvedere-6
villa-belvedere-8
villa-belvedere-9
villa-belvedere-10
villa-belvedere-11
villa-belvedere-12

Villa Belvedere hotel se nalazi na samom ulasku u gradić Ćefalu, na uzvišenju. Od centra letovališta udaljen je oko 1 km. Od grada Palermo je na 70km udaljenosti, dok je od aerodroma udaljen oko 100km.

Plaža Villa Belvedere: Od plaže je udaljen 850 metara. Ležaljke i suncobrani na plaži se mogu iznajmiti uz doplatu.

Hotelski sadržaj Villa Belvedere:
Hotel poseduje restoran za doručak, bar, bazen, fitness centar, teretanu, sunčanu terasu. Okružen je sa dosta zelenila.

Sobe Villa Belvedere:
Hotel u svom sastavu poseduje ukupno 41 sobu. U našoj ponudi su standard sa prozorom, standard sa balkonom, standard sa balkonom i pogledom na more. Sve sobe u hotelu poseduju klima uređaj, SAT TV, WiFi, telefon, kupatilo, fen, prozor ili balkon. Krevetac za bebu se može iznajmiti na licu mesta uz doplatu od 10 eur dnevno. Standardne sobe sa ili bez balkona imaju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta i pomoćni ležaj, max kapacitet 4 osobe. Standardne sobe sa pogledom na more su isključivo za 2 osobe i u svom sastavu poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta.

Usluga:
Usluga je noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje).
Napomena: Centralna klima u hotelu.

Kontakt: www.hotelvillabelvedere.it

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Villa Belvedere

Ponudu hotela u Palermu i regiji Palerma možete pogledati na sl.linku

OVLAĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.