Dolcestate ****Kampofeliće di Roćela 2023

Dolcestate
Foto Galerija
Dolcestate
dolcestate-1
dolcestate-2
dolcestate-3
dolcestate-4
dolcestate-5
dolcestate-11
dolcestate-12
dolcestate-6
dolcestate-7
dolcestate-15
dolcestate-8
dolcestate-9
dolcestate-10
dolcestate-13
dolcestate-14
dolcestate-16

Dolcestate hotel se nalazi u mirnijem okruženju, 4 km od mesta Kampofeliće di Roćela. Od grada Ćefalu udaljen je 14 km dok je od aerodroma u Palermu na 72 km udaljenosti.

Plaža: Nalazi se 300 m od privatne plaže, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj-Dolcestate:
Hotel poseduje restoran, bazene, bar pored bazena, fitness centar, mini klub za decu, animaciju, prostoriju za odlaganje prtljaga, parking.

Sobe-Dolcestate:
Raspolaže sa ukupno 60 soba. Sve sobe u hotelu poseduju klima uređaj, LCD TV, WiFi, telefon, kupatilo, fen, balkon. Krevetac za bebu se može iznajmiti na licu mesta uz doplatu od 10 eur dnevno. U našoj ponudi su standardne sobe namenjene za smeštaj za 2-4 osobe. Standardne sobe poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta I pomoćni krevet za 1-2 osobe. Maximalni kapacitet u sobama 4 osobe.

Usluga-Dolcestate:
Usluga je noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje).

Napomena: Preporuka za mirniji odmor.

Kontakt: www.hoteldolcestate.com

Dolcestate
PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Dolestate

Ponudu hotela u Palermu i regiji Palerma možete pogledati na sl.linku

OVLAĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.