Vila Termag Jahorina – Zima 2020

Vila Termag Jahorina - funtravel.rs
Vila Termag Jahorina - funtravel.rs
Vila Termag Jahorina - funtravel.rs
Vila Termag Jahorina - funtravel.rs
Vila Termag Jahorina - funtravel.rs
Vila Termag Jahorina - funtravel.rs
Vila Termag Jahorina - funtravel.rs

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

Olimpijska lepotica – Jahorina!

Najlepsa vila!

Vila Termag Jahorina pripada kompleksu Termag Hotela. Udaljena je nekih 250 m od glavne hotelskae zgrade. Vila je uredjena u planinskom stilu sto joj zasigurno daje epitet jedne od najlepsih vila na Jahorini.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

Vila Termag Jahorina…. Jahorina predstavlja jednu od najpopularnijih zimskih destinacija u Bosni i Hercegovini. Nalazi se u jugoistocnom delu Bosne i Hercegovine, 28 km jugoistocno od Sarajeva. Najvisi vrh je Ogorjelica sa svojih 1916 m nadmorske visine. Ova planina je pod snegom od oktobra do maja. Prosecna visina snega je 106 cm, tako da Jahorina garantuje 3 do 4 meseca odlicnog snega za skijanje godisnje. Kombinacija sneznog pokrivaca i suncanog neba predstavlja raj za skijase i bordere. Guste sume borova i predivne panorame privlace zaljubljenike u prirodu jer pruzaju odmor za dusu i telo, zbog cega ova planina nosi epitet “olimpijska lepotica”. Zimska sezona nudi uzivanje u svim vrstama zimskih sportova, gostima je na raspolaganju 20 km uredjenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna sestoseda 3 dvoseda i 4 ski lifta ukupnog kapaciteta 13000 skijasa na sat. Dok letnja sezona nudi odlicne uslove za setnje, branje sumskih plodova i lekovitog bilja, za visinske pripreme sportista. Vila Termag Jahorina pripada kompleksu Termag Hotela. Udaljena je nekih 250 m od glavne hotelskae zgrade. Vila je uredjena u planinskom stilu sto joj zasigurno daje epitet jedne od najlepsih vila na Jahorini. Svaki apartman sadrži kamin, plazma TV, DVD uređaj, bežičnu internet konekciju, satelitsku TV i direktnu telefonsku liniju. Vila sadrži dva tipa apartmana, Tip A za 5 osoba i Tip B za 10 osoba.Apartman Tip A- sadrži spavaću sobu, dnevni boravak sa kaminom, kuhinju i kupatilo. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, a dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje. Vila Termag sadrži dva apartman ovog tipa. Predviđen je za boravak do 5 osoba.Apartman Tip B – sadrži 3 spavaće sobe, dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i kupatilo. Jedna spavaća soba je sa francuskim ležajem, a dve spavaće sobe imaju francuski ležaj i jos jedan standardan ležaj. U dnevnoj sobi je dvosed na razvlačenje. Vila Termag sadrži dva apartmana ovog tipa. Predviđen je za boravak do 10 osoba.

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

Opšte informacije vezane za program putovanja:
Prvi dan: dolazak i smeštaj po vremenu ulasku koji je naveden kod hotelijera ili vlasnika smeštaja i Organizatora putovanja. Korišćenje usluga je po cenovniku i vremenu korišćenja navedenom od strane hotelijera ili vlasnika smeštaja i Organizatora putovanja, a odnose se na noćenje ili usluge ishrane i sve ostale nepomenute usluge.
Zadnji dan: izlazak iz smeštaja po vremenu ulasku koji je naveden kod hotelijera ili vlasnika smeštaja i Organizatora putovanja

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

 •  Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

 • Putno zdravstveno osiguranje/skijaško osiguranje
 • Sve dodatne usluge koje nisu navedene u cenovniku
 • SKI PASS: Ski pass se kupuje na licu mesta na Jahorini.

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

Cenovnik za zimsku sezonu 2019/2020

USLOVI BORAVKA:
 • Cene su po danu bez obzira na broj osoba u apartmanu.
 • U cenu nije uključen polupansion i korišćenje wellness paketa.
 • Opcija doplate za polupansion u hotelu iznosi 15eur za odrasle i 10eur za decu do 12 godina.
 • Boravišna taksa sa osiguranjem nije uključena u cenu i iznosi 1.30eur po osobi po danu.
 • Deca od 0-12 godina ne plaćaju taksu.
 • Za rezervcaiju je obavezna uplata avansa 40%, a ostatak 15 dana pre dolaska.

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

 • Cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u eurima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
UPLATA DO POLASKA: Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% avansa od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
CENE ZA DECU: Prilikom prijave imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove zbog netačno prijavljenih podataka putnika.

Vila Termag Jahorina – Zima 2020

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela posle 10:00h.
HOTELSKI SMEŠTAJ:Ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
POMOĆNI KREVET:  U najvećem broju hotela pomoćni ležaj je fotelja na rasklapanje.
PUTNA DOKUMENTA:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Za ulazak u BiH za odrasle osobe je dovoljna lična karta ili pasoš. Za decu je obavezan pasoš.
NAPOMENA: U slučaju nedobijanja potvrde rezervacije od strane hotela, putnik ima pravo na povrat celokupno uplaćenih sredstava.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja, kao i Opste uslove putovanja, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorene strane. Garancija putovanja usled insolventnosti i radi naknade štete Kompanija Dunav Osiguranje  broj 146 70006300 od 19.10.2018.-19.10.2019. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: OTP br. 70/2017 JInfo
Posetite nasu FB stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/