Vila Talassinos

Vila Talassinos Nea Plagia

Vila Talassinos se nalazi u Nea Plaji, na samom šetalištu koje je deli od duge, pešcane plaže. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i cetvorokrevetne i petokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom, TV-om, klima uredajem cija je upotreba ukljucena u cenu najma. Vecina apartmana ima pogled na more.

Popusti – FIRST MINUTE:

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Nocna vožnja sa kracim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Nea Flogita, Nea Plagia, Polihrono, Hanioti, Pefkohori – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, nocenje.
12. dan: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Nea Plagia, Nea Flogita – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kracim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uracunato:
usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 nocenja, u smenama sa * uracunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uracunato:
prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele (osim u slucaju smena sa * gde je prevoz uracunat), medunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Wiener Stadtische Osiguranja (cenovnik Wiener Stadtische Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi placanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišcenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Cekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesecnim ratama do 15.12.2015. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2015. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.
– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).