Vila Janis 1 Neos Marmaras

Vila Janis 1 Neos Marmaras - Leto 2019
janis-nova-e1516436923521 Vila Janis 1 Neos Marmaras
janis-1mm Vila Janis 1 Neos Marmaras
vila-janis-1-neos-marmaras-sitonija-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-6 Vila Janis 1 Neos Marmaras
janis-4mm Vila Janis 1 Neos Marmaras
20161112_101555 Vila Janis 1 Neos Marmaras
janis-2mm Vila Janis 1 Neos Marmaras
janis2nova-1 Vila Janis 1 Neos Marmaras
janis-5mm Vila Janis 1 Neos Marmaras
janis-3mm Vila Janis 1 Neos Marmaras
vila-janis-1-neos-marmaras-sitonija-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-2 Vila Janis 1 Neos Marmaras
vila-janis-1-neos-marmaras-sitonija-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-4 Vila Janis 1 Neos Marmaras

Vila Janis 1 Neos Marmaras – je udaljena 120 m od gradske plaže, sa enterijerom od punog drveta, daje toplinu boravka. Raspolaže studijima i apartmanima. Svaki apartman poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo TWC, TV, AC uz doplatu. Besplatan Wi-Fi. Većina smeštajnih jedinica ima pogled na more.Nalazi se kod fudbalskog igralista tako da nema problema sa parkiranjem oko vile.

OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKNAPOMENE

Vila Janis 1 Neos Marmaras

1/2 studio – soba sa dva klasična ili francuskim ležajem (TV,AC)u kojoj se nalazi kuhinja/niša,kupatilo(TWC), terasa koja gleda na baštu vile odnosno ka Vili Janis 2.

1/2 studio BPM – soba sa dva klasična ležaja (TV,AC) u kojoj se nalazi kuhinja/niša, kupatilo(TWC),t erasa koja gleda na baštu i ima bočni pogled na more.

1/4 apartman prizemlje – dve dvokrevetne sobe, kuhinja/niša koja se nalazi u jednoj od soba apartmana, TV, AC, kupatilo (TWC). Apartman poseduje terasu ka ulici i terasu koja je u bašti kuće.

1/4 apartman BPM (bočni pogled more) – dve dvokrevetne sobe. U jednoj od soba nalazi se kuhinja/niša, kupatilo(twc), TV, AC, prostrana terasa sa bočnim pogledom na more.

1/4 apartman PM – dve dvokrevetne sobe. Kuhinja/niša se nalazi u jednoj od soba ili u predsoblju apartmana, kupatilo (twc), TV, ac, prostrana tarasa sa direktnim pogledom na more.

Vila Janis 1 Neos Marmaras

POČETAK ARANŽMANA: aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Smeštaj u studije/apartmane prvog dana od 14.00 h po grčkom vremenu.

ZAVRŠETAK ARANŽMANA: aranžam se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Napuštanje smeštaja najkasnije do 09.00 h po grčkom vremenu.

PROGRAM PUTOVANJA ZA AUTOBUSKI PREVOZ:

POLAZAK: autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova i mesta polazaka po satnicii iz tabele autobuskog prevoza (istaknuto na sajtu kod odabrane destinacije) .Pauza je predvidjena u motelu ,,Predejane,, u trajanju od 30min. U toku putovanja prave se još jedna ili dve kraće toalet pauze. Dolazak na destinaciju u ranim popodnevnim časovima. Smeštaj u studije/apartmane najranije od 14.00h po grčkom vremenu.

POVRATAK: napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h po grčkom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Predviđen polazak autobusa u poslepodnevnim časovima (tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili na dan smene). Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.

 

 

• smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici za 10 noćenja, na bazi najma studija / apartmana prema cenovniku iz tabele
• troškovi organizacije i vođstvo puta
• usluge predstavnika agencije u toku boravka na destinaciji

 

• autobuski prevoz (osim u smenama sa *)
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje
• individualni troškovi
• fakultativni izleti
• doplata za klima uređaj u smeštajnim objektima gde je naznačeno
• od 01.01.2018. godine Grčke vlasti planiraju plaćanje boravišne takse (nije uključeno u cenu).

NIJE U PONUDI

Vila Janis 1 Neos Marmaras

• Organizator putovanja nije ovlašćen i ne može donositi sud o valjanosti putnih i drugih isprava.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti uskrate ulazak putniku na teritoriju EU.Za ulazak u zemlje EU neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama,novcu i stvarima na polasku,tokom putovanja i za vreme boravka na destinaciji .

Napomena

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije(kradje,gubitka..)već je to u isklljučivoj nadležnosti policijskih organa,kojima se u tom slučaju treba odmah obratiti.
• Minimalan broj putnika za organizaciju kod autobuskog prevoza je 45.Agencija zadržava pravo korekcije cene,izmene programa ili otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja.
• Maloletna lica koja putuju samostalno ili sa pratiocima,za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja(ili roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem,overena kod notara.

Ovlasceni agent prodaje: FUN TRAVEL AGENCY DOO

S T OTP  182/2010