Vila California

Vila California Dionisos Beach

Vila Kalifornia se nalazi 50 metara od plaže, a 70 metara od centra mesta. U vili se nalaze iskljucivo apartmani (dvokrevetni koji se sastoje od spavace sobe sa francuskim krevetom i drugom sobom u kojoj se nalazi sofa na razvlacenje i kuhinjski deo) i dupleksi (cetvorokrevetni, koji se sastoje od dve odvojene spavace sobe, i posebno odvojenog kuhinjskog dela u zasebnoj prostoriji). Sve smeštajne jedinice poseduju: kompletno opremljenu kuhinju, TWC (mala, nekomforna, u najvecem delu kadica nije ogradena), TV, klimu (nije ukljucena u cenu) i balkone. Zamena peškira i posteljine je svaki 5. dan. Ispred same vile postoji dovoljno parking mesta. Autobus prilazi do same vile.

Program putovanja:

– 1. dan:
Polazak iz Subotice dan ranije u odnosu na datume iz cenovnika. Usputna stajanja na auto-putu radi prihvata turista (Novi Sad, Beograd, Kolari, Batocina, Cuprija, Paracin, Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje).

– 2. dan:
Dolazak na destinaciju.

– 2. – 11. dan:
Boravak na destinaciji. Polazak u mesto boravka.

– 12. dan:
Dolazak u mesto stalnog boravka.

U cenu aranžmana je ukljuceno:

– Najam studija/apartmana za 11 dana/10 nocenja.
– Vodstvo puta i predstavnik agencije na destinaciji.
– Organizacija i realizacija putovanja.

U cenu aranžmana nije ukljuceno:

– Autobuski prevoz (putnici koji koriste sopstveni prevoz placaju samo cenu iz tabele).
– Medunarodno putno osiguranje.
– Individualni troškovi.

Napomene:

– Raspored sedenja u autobusu se odreduje po prijavi.
– Autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguce bliže smeštajnom objektu. Ponekad autobus ne može prici do samog onjekta. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
– Ulazak u smeštajne jedinice je najkasnije do 16:00h , a izlazak do 9:00h, po lokalnom, grckom vremenu.
– Turisti su dužni da nacinjenu štetu nadoknade na licu mesta.
– Minimum za realizaciju programa je 30 ljudi. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili ih organizuje u saradnji sa drugom agencijom.