Vila Argo

Vila Argo Nea Potidea

Vila Argo se sastoji od dve vile koje se nalaze na prvoj liniji uz plažu, jedna uvucena u odnosu na drugu. Naši studiji i apartmani se nalaze u drugoj vili, od kojih vecina ima pogled na more. Vila poseduje malo dvorište u kom se nalazi tuš, dok se ispred same vile nalazi beach bar u kom je moguce koristiti roštilj uz doplatu za pice. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i dva tipa cetvorokrevetnih apartmana: klasicni cetvorokrevetni apartmani koji se sastoje od spavace sobe sa francuskim krevetom i druge sobe sa dva odvojena kreveta i kuhinjskim delom, i apartmani-mezonete, koji se sastoje iz dva nivoa, donji na kom se nalaze kuhinja, kupatilo i balkon i gornji u kom se nalaze dve odvojene spavace sobe i drugi balkon. Sve smeštajne jedinice poseduju: kompletno opremljenu kuhinju, TWC, satelitsku TV, klimu (ukljucena u cenu), pristup wireless internetu (ukljuceno u cenu), komarnike i balkone. Zamena peškira i posteljine je svaki 5. dan. Ispred vile se nalazi dovoljno mesta za parking. Autobus prilazi najbližem mogucem mestu.

Program putovanja:

– 1. dan:
Polazak iz Subotice dan ranije u odnosu na datume iz cenovnika. Usputna stajanja na auto-putu radi prihvata turista (Novi Sad, Beograd, Kolari, Batocina, Cuprija, Paracin, Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje).

– 2. dan:
Dolazak na destinaciju.

– 2. – 11. dan:
Boravak na destinaciji. Polazak u mesto boravka.

– 12. dan:
Dolazak u mesto stalnog boravka.

U cenu aranžmana je ukljuceno:

– Najam studija/apartmana za 11 dana/10 nocenja.
– Vodstvo puta i predstavnik agencije na destinaciji.
– Organizacija i realizacija putovanja.

U cenu aranžmana nije ukljuceno:

– Autobuski prevoz (putnici koji koriste sopstveni prevoz placaju samo cenu iz tabele).
– Medunarodno putno osiguranje.
– Individualni troškovi.

Napomene:

– Raspored sedenja u autobusu se odreduje po prijavi.
– Autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguce bliže smeštajnom objektu. Ponekad autobus ne može prici do samog onjekta. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
– Ulazak u smeštajne jedinice je najkasnije do 16:00h , a izlazak do 9:00h, po lokalnom, grckom vremenu.
– Turisti su dužni da nacinjenu štetu nadoknade na licu mesta.
– Minimum za realizaciju programa je 30 ljudi. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili ih organizuje u saradnji sa drugom agencijom.