Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

Venecija - Kanali u Veneciji
Venecija - Kanali u Veneciji
Venecija - Kanali u Veneciji
Venecija - Venecija
Venecija - Venecija
Venecija - Grand kanal
Venecija - Santa Maria Della Salute
Venecija - Markov trg
Venecija - Grand kanal
Venecija - Grand kanal
Venecija - Venecija iz vazduha
Venecija - Santa Maria Della Salute
Venecija - Venecija iz vazduha

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

Fakultativni izlet u Gardaland!

Venecija i Gardaland – Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

Termin polaska: 29.04.2019.
Venecija i Gardaland – Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA. Sa svojih 1300 godina, grad je bio prestonica i velike Mletačke Republike. Venecija je jedan od najugroženijih gradova na svetu, jer svake godine tone za oko 2 cm.Trg Sv. Marka oduvek je bio centar grada. Zajedno sa istoimenom bazilikom koja je izgrađena kao mešavima vizantijskog, zapadnoevropskog i islamskog stila i golubovima koji neprestalno preleću preko trga, velika je atrakcija za turiste širom sveta. Postoji verovanje da su na to mesto preneti posmrtni ostaci Aleksandra Velikog.
Gardaland je zabavni park smešten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji koji se smatra najznačajnim takvim parkom u Italiji, te jednim od najznačajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska područja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska područja i u svet fantazije. Veliki izbor atrakcija i predstava u stanju je zadovoljiti raznolike grupe posetilaca, od onih najmlađih do onih u trećem životnom dobu. Gardaland SEA LIFE Aquarium je prvi tematski akvarijum u Italiji. U njemu možete otkriti bogatsvo podvodnog sveta reka i morskih voda. Sea Life detaljno prikazuje podvodni svet, počevši od reke Sarca, nastavljajući na Jezero Garda, da bi vas zatim odveli do Crvenog mora i Indijskog okeana. Možete uživati u razgledanju 37 akvarijuma s više od 5000 vrsta.

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

1. DAN. BEOGRAD
Sastanak putnika u 16h na BAS stanici. Polazak autobusa u 16:30h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi graničnih procedura i odmora.
2. DAN – VENECIJA
Dolazak u luku Punto Sabione u jutarnjim časovima. Fakultativna vožnja brodićem do Venecije, nekadašnje srednjevekovne Mletačke Republike. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u luku Punto Sabione i nastavak putovanja do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. DAN – PADOVA – VIĆENCA
Doručak. Fakultativni izlet u Padovu i Vićencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa stručnim vodičem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), IL Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palazzo Regione-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron). U ovom univerzitetskom gradu su svoj pečat ostavili i umetnici popout Donatela i Djota. Nastavak puta ka Vićenci, obilazak grada čuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladiana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen čuveni arhitekta Paladio. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN – GARDALAND
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak autobusom do zabavnog parka Gardaland. Slobodno vreme za uživanje do polaska za Srbiju.
5. DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
 • Smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
 • Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Agencijske usluge

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

 • Stanični vaučer 50 rsd – plaća se u agenciji
 • Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 20 eura po noći
 • Boravišnu taksu u zavisnosti od grada
 • Fakultativne izlete:
 • Venecija – 15 eura odrasli, deca do 12 godina 10 eura
 • Padova i Vićenca – 20 eura odrasli, deca do 12 godina 10 eura
 • Gardaland 30 eura ulaznica + 15 eura prevoz autobusom, deca do 12 godina 30 eura ulaznica + 10 eura prevoz, deca do 1m visine ne plaćaju ulaznicu.

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

Cena aranzmana: 109€  First minute ponuda: 89€

-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja-

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Marter, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

Venecija i Gardaland – 1. maj 2019

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs
Hotel Anny 3* – Smešten na 30 metara od plaže u Lido di Jezolu, hotel Anny u ponudi ima funkcionalne sobe sa sopstvenim kupatilom i flat-screen TV-om. Gosti se mogu opustiti na privatnoj plaži i besplatno iznajmiti bicikle. Privatni parking se može besplatno koristiti. Sve klimatizovane sobe u hotelu Anny imaju jednostavan enterijer u modernom stilu. Svako kupatilo sadrži fen za kosu i toaletni pribor. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u sali za doručak. Gosti mogu uživati u pićima i domaćim kolačima u hotelskom baru.
Hotel Majestic 3* – smešten je pored plaže u letovalištu Lido di Jezolo. Sve sobe u hotelu Majestic imaju sopstveno kupatilo i podove prekrivene tepihom. Opremljene su sefom, mini-barom i TV-om sa satelitskim kanalima. Svako kupatilo sadrži besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Sladak i slani doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana.
Hotel Tokio 3* – nalazi se u istočnom delu Lido di Jesla, poseduje bar, restoran. SObe 1/2 I 1/3 su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom. Doručak je kontinentalni – švedski sto.
Hotel Athene 3* – nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 I 1/3 su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom. Doručak je kontinentalni – švedski sto.
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.
– NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA. Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg. – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. – Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) – Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. – Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu. – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. – Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. – Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA.
Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: OTP 85/2013
Posetite nasu facebook stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/
Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah