Apart Hotel Nikiforos – Hanioti 2020

Duplex apartmani Hanioti

ApartHotel Nikiforos Hanioti  se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 120 metara od plaže i na oko 100 metara od centralnog gradskog trga. ApartHotel Nikiforos je izgradjen 2011. godine. U sklopu ovog kompleksa se nalazi mala recepcija, lobi, poolbar i manji privatni parking.

ApartHotel Nikiforos Hanioti sadrži recepciju sa lobijem, wi-fi, kompleks se sastoji od dve zgrade, Nikiforos 1 i Nikiforos 2, smeštene u prostranom i lepo uređenom dvorištu sa zelenim površinama i sadržajima za decu; otvoreni bazen sa delom za decu (radno vreme bazena od: 09:00 – 20:30h), bar pored bazena, ležaljke pored bazena – besplatno za goste kompleksa (bez mogućnosti unosa hrane i pića koja nisu kupljena u baru), parking uz doplatu na licu mesta – 2 eur dnevno (ograničen broj mesta).

ApartHotel Nikiforos Hanioti 1/2 studio: dva standardna ležaja, noćni ormarići, orman, LED TV, klima uređaj – uz doplatu 3 eur dnevno, peškiri, kupatilo, mala čajna kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle, neophodno posuđe za pripremu laganijih obroka), terasa sa garniturom za sedenje. Predviđen za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe i 1 dete do 4 godine. Promena posteljine na 5 dana. Promena peškira na 2 dana.

ApartHotel Nikiforos Hanioti  1/3 studio: francuski ležaj i jedan standardni ležaj, orman, LED TV, klima uređaj – uz doplatu 3 eur dnenvo, peškiri, kupatilo, mala čajna kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle, neophodno posuđe za pripremu laganijih obroka), terasa sa garniturom za sedenje. Predviđen za smeštaj maksimalno 3 odrasle osobe. Promena posteljine na 5 dana. Promena peškira na 2 dana.

ApartHotel Nikiforos Hanioti  Sadržaj 1/4 duplexa: dve spavaće sobe u kojima se nalaze po dva standardna ležaja, dnevni boravak sa kuhinjskim delom (frižider, rešo sa dve ringle, neophodno posuđe za pripremu laganijih obroka), LED TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje. Predviđen za smeštaj maksimalno 4 odrasle osobe. Dupleksi se nalaze u prizemlju. Promena posteljine na 5 dana. Promena peškira na 2 dana.

ApartHotel Nikiforos Hanioti  Sadržaj 1/5 duplexa: dve spavaće sobe u kojima se nalaze po dva standardna ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačnje – u funkciji pomoćnog ležaja, LED TV, klima uređaj, kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle, neophodno posuđe za pripremu laganijih obroka), terasa sa garniturom za sedenje. Predviđen za smeštaj maksimalno 5 odraslih osoba. Dupleksi se nalaze u prizemlju. Promena posteljine na 5 dana. Promena peškira na 2 dana.

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja u Haniotiju možete pogledati na sl.linku https://funtravel.rs/category/grcka-leto/grcka-kopno/halkidiki/halkidiki-apartmani/hanioti/

Foto Galerija
3
nikiforos-hanioti-bazen
dvoriste
nikiforos-hanioti-dvoriste
nikiforos-hanioti-igraliste-za-decu
studio-nikifiros-hanioti
apartman-2
aparthotel-nikiforos-hanioti-studio
nikiforos-hanioti-studio
trokrevetni-studio
apartman
aparhotel-nikiforos-kuhinja
aparthotel-nikiforos2-kuhinja
aparhotel-nikiforos2-terasa
kupatilo
kupatilo-nikiforos
apartman
Lokacija

[table “92” not found /]
[table “93” not found /]
Program Putovanja

1-2 DAN:
Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Hanioti u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14:00h. Noćenje.

2 3-10 DAN:
Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. Noćenje. /USLUGA PREMA PROGRAMU/

3 11-12 DAN:
Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Aranžman obuhvata
 • najam studija/app na bazi 10 noćenja
 • usluge predstavnika agencije
 • troškove organizacije
Aranžman Ne obuhvata
 •  obaveznu doplatu za boravišnu taksu u iznosu od 0,5 eur dnevno po studiju/app (plaća se na licu mesta)
 •  korišćenje klima uređaja
 •  autobuski prevoz
 •  međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje
Uslovi plaćanja
 • Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplaćen deo aranžmana, a ostatak je podložan promeni.
 • Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
 • Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2020. god.
  deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
 • Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
 • U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 • REZERVACIJE:
  Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanje ne može se menjati naknadno.

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena