Thalassa Sousse 4*

Lokacija:
Nalazi se u velikom vrtu koji se prostire na 14 ha predivnog i gustog zelenila. Udaljen je 200 m od široke, lepe peščane plaže. Centar Soussea je na oko 2 km, a Port El Kantaoui na oko 4 km od hotela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta.
Hotelski sadržaj:
Hotel je uređen u modernom, dizajnerskom duhu, na 3 sprata. Poseduje 4 restorana: glavni, 2 a-la-carte restorana sa internacionalnim i tunižanskim jelima, restoran na plaži, 6 barova, 5 bazena i to 1 zatvoreni, 3 otvorena i 1 dečiji bazen. Gostima se nudi zabavni program za decu i odrasle, centar za balneoterapiju i sala za sastanke kapaciteta od 10 do 100 osoba. Recepcija radi non-stop, sve sobe i zajednički prostori su nepušački.
Gostima su na raspolaganju prodavnice suvenira u hotelu, knjižara, supermarket, menjačnica, frizerski i kozmetički salon, usluge pranja veša, bašta, terasa, sef, prostorija za prtljag, snek bar u lobiju, animatori, noćni klub, meni za poseban režim ishrane (na zahtev), objekti za sportove na vodi u okviru hotela. Bežični internet je dostupan na recepciji. Hotel nije opremljen za osobe sa ograničenom pokretljivošću.
Sobe:
Hotel ima ukupno 483 prostrane i udobne sobe. Sobe su raspoređene u 287 bungalova i 200 soba u tri paviljona. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT TV. Mini bar i sef u sobi dodatno se plaćaju, a daljinski upravljač dobija se uz depozit. Na podu soba nalaze se pločice. Sobe uglavnom imaju pogled na zelenilo u baštama, a pojedine na more i otvoreni bazen.
Sport i zabava:
Gostima hotela na raspolaganju su 2 teniska terena, sauna, fitness centar, spa i thalasso centar, masaža, hidromasažna kada, dečije igralište i mini klub sa animacijom za decu, teren za mini-golf, bilijar, kuglanje, stoni tenis, jedrenje na dasci, pikado, vožnja pedaline, kanua ili windsurf, prostor za pravljenje roštilja, tursko, parno kupatilo, ronjenje, zatvoreni bazen, otvoreni bazen sa toboganima. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni, dok se peširi za plažu uzimaju uz depozit. Svi motorizovani sportovi se posebno plaćaju na plaži. Teren za golf nalazi se u blizini hotela.
Usluga:
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.