Royal Thalassa Monastir 5*

Lokacija:
Smešten u prelepim vrtovima na peščanoj plaži u mestu Skanes. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 50 minuta, a od Monastira 10 minuta.
Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje recepciju koja je otvorena 24 sata, prostoriju sa sefovima, menjačnicu, frizerski salon, igraonicu za decu, veliku konferencijsku sala, perionicu veša, 3 restorana, mnogobrojne barove, nekoliko restorana u kojima se služi tunižanska i orijentalna hrana, ali i internacionalni specijaliteti. U sezoni je otvoren i restoran na plaži. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni a u baru na plaži i snack baru pored bazena služe se alkoholna i bezalkoholna pića, snekovi, pice, sendviči, špagete, itd.
Sobe:
Hotel poseduje 280 elegantniih, moderno nameštenih i prostranih soba, uključujući 14 junior apartmana i 2 senior apartmana. Sve sobe imaju imaju balkon ili terasu sa pogledom na more ili bazen. Sva kupatila su opremljena tuš kabinom ili kadom, fenom za kosu, ogledalom za šminkanje ili brijanje. Sve sobe takođe poseduju direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef, minibar, klima uređaj sa mogućnošću individualnog regulisanja. Bezični internet je besplatan i dostupan je u svim hotelskim prostorijama.
Sport i zabava:
Hotel poseduje teniske terene, salu za stoni tenis, teren za košarku, fudbal, odbojku, rukomet, odbojku na pesku, boćanje, golf terene. Hotel ima i otvoreni veliki bazen i ležaljke na terasi koja ga okružuje. Mlađi gosti mogu koristiti obližnji dečji bazen, koji je posebno projektovan prema principima bezbednosti. Zatvoreni bazen, sa toplom vodom radi od novembra do marta. Na plaži su na raspolaganju mnogobrojni motorizovani sportovi (dodatno se plaćaju).
Usluga:
Polupansion ili all inclusive usluga je na bazi švedskog stola.