Sindbad 5*

Lokacija:
Hotel je smešten u vrtu, okružen palmama i egzotičnim biljkama. Nalazi se na samoj plaži, oko 1km od centra grada. Jedan je od prvih hotela visoke kategorije u Tunisu, poznat po visokom nivou servisa i kvalitetu usluge. Yasmine Hammamet je udaljen 6 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.
Hotelska ponuda:
Hotel je izgrađen je u mavarskom stilu i izlazi na svoju privatnu peščanu plažu. Stilizovani bungalovi sa svim sadržajima pružaju neophodan komfor za opuštajući odmor. Hotel poseduje recepciju sa lobi-barom, dva restorana, noćni bar, room service i menjačnicu 24h, “Šeherezada” restoran za večeru i doručak, “Chiraz” a la carte restoran sa jelima međunarodne kuhinje i kuhinje Severne Afrike, “Manora” autentičan tajlandski restoran, “Les Voiliers“ restoran na plaži za roštilj, bar u predvorju, engleski pub, uslugu čuvanja dece. Restoran na plaži sa panoramskom terasom je jedan od najčuvenijih a la carte restorana u celom Tunisu.
Smeštaj:
Sobe su izgrađene u mavarskom stilu, smeštene su u bungalovima okruženim prekrasnom zelenom baštom. Moderan i eleganciju i tipičan severnoafrički stil.
Sve sobe su sa balkonom ili terasom i opremljene su besplatanim bežičnim internetom, klima uređajem, sefom, satelitskim TV-om sa plazma ekranom, mini barom, direktnom telefonskom linijom. Većina kupatila imaju kadu i tuš kabinu.
Sport i zabava:
U okviru hotela nalaze se 2 otvorena bazena (jedan se zagreva u sezoni) sa veličanstvenim pogledom na more, 1 zatvoreni bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, teniski tereni, prevoz shuttle autobusima besplatno na svakih 30 minuta do i sa golf terena u Hammametu, spa centar. Suncobrani i ležaljke na plazi i pored bazena su besplatni. Peškiri se dobijaju uz depozit. U neposrednoj blizini nalazi se centar za jahanje.
Usluga:
Polupansion na bazi švedskog stola.