Rim Nova godina AVIO PREVOZ – Nova godina 2024

Rim Nova godina AVIO PREVOZ

5 dana / 4 noćenja

30.12.2023.-03.01.2024.

Foto Galerija
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Rim - funtravel.rs
Program putovanja

Rim Nova godina avio prevoz

1. dan BEOGRAD – RIM Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 03.45 h. Poletanje za Rim u 06.45 h (let JU 530). Dolazak na aerodrom ‘’Leonardo Da Vinči’’ pored Rima u 08.15 h. Panoramsko razgledanje grada: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava svetog Anđela i Crkva svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze, Trg Barberini, „Bocca della Verita“ Transfer do hotela, smeštaj. Popodne, nastavak obilaska grada pešice u pratnji vodiča: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona… Povratak u hotel je individualan. Noćenje.
2. dan RIM Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Forum i Koloseum”. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesta na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Nekada središte političkog, religioznog i javnog života. Obilazak uključuje: Koloseum, najveći rimski amfiteatar, “čudo” inženjerije i graditeljstva Starog sveta koje oživljava atmosferu i pokliče najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora. U mermeru isklesani reljefi trijumfalnih lukova ilustruju osvajačke pohode rimskih imperatora i širenje njihove vlasti i uticaja na teritoriju koja se prostirala od Britanije do Sirije, opravdavajući naziv “Caput Mundi” (Prestonica sveta); brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova; Kapitolinski brežuljak, nekadašnji rimski akropolj, simbol neprikosnovenog autoriteta antičkog Rima, za čiji je današnji izgled zaslužan Mikelanđelo. Noćenje.
3. dan RIM Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu u trajanju od oko 3 sata. U okviru posete obilaze se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16 veka; zatim Sikstinska kapela poznata po tavanici koju je oslikao Mikelanđelo Buonaroti temama iz Starog zaveta; sledi obilazak najveće crkve na svetu – Crkve svetog Petra. Slobodno posle podne. Noćenje.
4. dan RIM Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Tivoli i poseta kompleksu Vila d’ Este”. Vila se nalazi u gradiću Tivoliju koje je udaljen od Rima oko 30 km i zbog renesansnih ukrasa koji krase ovu Vilu i bašti koje je okružuju, uvrštena je na UNESCO-vu listu svetske baštine. U njoj je živeo kardinal Hipolit II d’Este, potomak slavne porodice Estense koji su vladali Ferarom i Modenom. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan RIM – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Beograd u 20.40 h (let JU 535). Dolazak u Beograd u 22.10 h.
Cenovnik

Rim Nova godina avio prevoz

689 EUR po osobi

Hoteli iz lanca Raeli (raelihotels.it) su kategorije 3* ili 4* i nalaze se u zoni stanice Termini, centralnoj gradskoj zoni. Sve sobe su sa telefonom, TV-om, klima uređajem i kupatilom. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje). Hotel u kome će grupa boraviti biće poznat 5 dana pred put.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

Aranžman obuhvata

Rim Nova godina avio prevoz

 • aerodromske takse (75 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima ,
 • avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd (prevoznik Air Serbia),
 • smeštaj u hotelu kategorije 3*/4*zvezdice u centru Rima u zoni Termini,
 • četiri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,
 • transferi autobusom, od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Rimu,
 • poludnevno panoramsko razgledanje grada,
 • usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

Rim Nova godina avio prevoz

Aranžman ne obuhvata

Rim Nova godina avio prevoz

 • fakultativni izleti i ulaznice,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • gradska taksa- za boravak u hotelu kategorije 3*  plaća se 4 evra, a u hotelu kategorije 4* plaća se 6 eura po noći i osobi – isključivo na recepciji hotela.
Uslovi plaćanja

Rim Nova godina avio prevoz

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
Plaćanje može biti:
1) Avansno:

 • gotovinom,
 • čekovima,
 • uplatom na račun agencije ili
 • platnim karticama (Visa, Master,Maestro i Dina)

2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:

 • čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu);
 • putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

Rim Nova godina avio prevoz

Napomene

Rim Nova godina avio prevoz

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 113/2021 F Travel, kategorija licence A,  izdata  12.10.2021. godine od strane Registra turizma koji vodi Agencija za privredne registre R Srbije. Organizator putovanja ima depozit u visini 2.000,00 EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 250.000,00 EUR za slučaj insolventnosti i radi naknade štete po polisi osiguranja broj 470000054060 koja važi od 01.10.2022. do 01.10.2023. godine. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod društva za osiguranje TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, broj telefona: +381 11 3305100, broj telefaksa: +381 11 3122420, e-mail adresa: office@triglav.rs, pisanim putem ili telegramom na adresu TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, Milutina Milankovića 7a ili na e-mail: office@triglav.rs.

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY, BEOGRAD

Ponudu aranžmana za doček Nove godine možete pogledati na sl.linku

Rim Nova godina avio prevoz

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena