Madrid Nova godina – Nova godina 2024

Madrid Nova godina

5 dana / 4 noćenja

30.12.2023. – 03.01.2024.

Foto Galerija
Program putovanja

Madrid Nova godina

1. dan BEOGRAD – MADRID Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04.00h. Direktan let za Madrid u 11.25h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 14.50h. Panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje. 1. dan BEOGRAD – MADRID Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04.00h. Direktan let za Madrid u 11.25h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 14.50h. Panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje.
2. dan MADRID Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja I obilaske. Noćenje.
3. dan MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 90 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.
4. dan MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari…) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka…Povratak u Madrid. Noćenje.
5. dan MADRID – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Direktan let za Beograd na liniji JU 573 u 18.45h. Dolazak u Beograd u 21.55h.
Cenovnik

Madrid Nova godina

879 EUR po osobi

Hotel H10 TRIBECA ****, C. de Pedro Teixeira, 5, 28020 Madrid, Spain, https://www.h10hotels.com/en/madrid-hotels/h10-tribeca
Hotel se nalazi u mirnoj ulici ali je samo nekoliko koraka udaljen od jedne od najvažnijih avenija Madrida – Paseo de la Castellana. U blizini se nalazi i čuveni stadijum Santiago Benabeu, a metro stanica je udaljena par minuta hoda. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, TV, WI FI internet. Doručak se služi u hotelskom restoranu po principu samoposluživanja.
Organizator putovanja  zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije

Aranžman obuhvata

Madrid Nova godina

 • Aerodromske takse 61€ (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje)
 • Avio prevoz na relaciji Beograd–Madrid–Beograd kompanijom Air Serbia
 • Transfer aerodrom–hotel–aerodrom
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku
 • Troškovi organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata

Madrid Nova godina

 • Fakultativni izleti
 • Putno zdravstveno osiguranje

FAKLUTATIVNI IZLETI – Madrid Nova godina

 • Toledo – cena izleta: 85 €
 • Segovija – cena izleta: 75 €

Prijavljivanje za ove fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima, u efektivi. Potrebno je najmanje 25 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti bi mogli da se realizuju uz korekciju cene.

Uslovi plaćanja

Madrid Nova godina

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
Plaćanje može biti:
1) Avansno:

 • gotovinom,
 • čekovima,
 • uplatom na račun agencije ili
 • platnim karticama (Visa, Master,Maestro i Dina)

2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:

 • čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu);
 • putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

Madrid Nova godina

Napomene

Madrid Nova godina

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 113/2021 F Travel, kategorija licence A,  izdata  12.10.2021. godine od strane Registra turizma koji vodi Agencija za privredne registre R Srbije. Organizator putovanja ima depozit u visini 2.000,00 EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 250.000,00 EUR za slučaj insolventnosti i radi naknade štete po polisi osiguranja broj 470000054060 koja važi od 01.10.2022. do 01.10.2023. godine. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod društva za osiguranje TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, broj telefona: +381 11 3305100, broj telefaksa: +381 11 3122420, e-mail adresa: office@triglav.rs, pisanim putem ili telegramom na adresu TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, Milutina Milankovića 7a ili na e-mail: office@triglav.rs.

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY, BEOGRAD

Ponudu aranžmana za doček Nove godine možete pogledati na sl.linku

Madrid Nova godina

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena