Pemar Beach 5*

Hoteli u Turskoj -Hotel u Sideu Pemar Beach 5*
Glavni restoran sa decjim i dijetalnim menijem,6 barova (Lobby, Pool, Snack, Disco, Beach Restaurant Bar i Terace).

Za decu tu je Mini klub, igralište,3 decija bazena. Cuvanje dece se posebno naplacuje.

Plaža
Hotel ima svoju pešcano-šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplacuju.

Hrana i pice
Švedski sto u glavnom restoranu: Dorucak, kasni dorucak, rucak,užina (snack bar), vecera i ponocna supa. Rucak se služi i u Beach Restaurant Bar-u. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pica, turska kafa i caj popodne. Na raspolaganju su i dijetalni i deciji bife.

Posebno se placaju: flaširana pica, vina i šampanjac, uvozna alkoholna pica, sokovi od cedenog voca i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Centralna klima (ukljucuje se po nalogu menadžmenta i obicno tek nakon spoljašnjih 30 stepeni), tuš-kada, fen, telefon, tepih na podu, mini bar (bezalkoholna pica), satelitska TV, balkon (osim u 71 sobi),sef (placa se). Room service se naplacuje.

Spa i Wellness
Ne placa se: tursko kupatilo (Hamam), sauna.

Placa se:masaže, piling, centar za negu lepote

Sport i zabava
2 otvorena bazena,3 decija bazena, bazen sa animacijama, akva park,fitness centar,teniski teren, amfiteatar, bilijar, fudbal,odbojka, košarka, mini golf, trambulina, streljaštvo, luna park, stoni tenis, TV soba,open air disco, aerobik,pikado, dnevne i vecernje animacije i sportovi.

Placa se:tenis u vecernjim satima i oprema,motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, video i kompjuterske igrice, diskoteka, terace cafe.

Ostali sadržaji
Doktor,pranje veša,prodavnice (juvelir, koža, fotograf, suveniri…), frizer,mini market,parking,menjacnica, sale za sastanke.

Hotelski radnici slabo govore engleski, ali se može sporazumevati na nemackom i ruskom.