O Pefkiju

O Pefkiju

Pefki (Πεύκη) je popularno letovalište smešteno na severoistoku ostrva Evija u Grčkoj. Ovo lepo mesto privlači posetioce svojom peščanom plažom, tirkiznim morem i prijatnom atmosferom. Pefki je omiljena destinacija kako među lokalnim stanovništvom tako i među turistima koji traže miran odmor daleko od gužve.

Glavna atrakcija Pefkija je njegova prelepa plaža sa mekanim peskom i kristalno čistom vodom. Plaža je organizovana sa ležaljkama i suncobranima, što je čini idealnom destinacijom za opuštajući dan na suncu. More u okolini Pefkija je često mirno i pogodno za plivanje, a obalu okružuju taverne, kafići i prodavnice gde posetioci mogu uživati u lokalnoj kuhinji i kupovati suvenire.

Pefki je takođe poznat po svojoj prirodnoj lepoti. Okolna priroda je bogata zelenilom, a posetioci mogu istraživati okolne šume i brda pešačenjem ili vožnjom bicikla. Ovaj deo Evije je savršen za ljubitelje prirode i avanturiste, pružajući brojne mogućnosti za istraživanje divljine i uživanje u spektakularnim pejzažima.

Pored prirodnih lepota, Pefki nudi i različite aktivnosti kao što su ronjenje, vožnja čamcem i ribolov, što ga čini interesantnom destinacijom za ljude koji vole vodene sportove i istraživanje podvodnog sveta.

Uz svoje mirno okruženje, prelepe plaže i raznolike aktivnosti, Pefki je savršeno mesto za opuštajući odmor i beg od svakodnevnog stresa, privlačeći posetioce koji traže mir i spokoj u prirodi.

Ponudu smeštaja u Pefkiju možete pogledati na sl.linku

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena