Mediterranee Thalaso Golf 3*

Lokacija:
Hotel Mediterranee Thalasso Golf 3* se nalazi na peščanoj plaži na 3 kilometara severno od centra Hamameta i 65 kilometara od glavnog grada Tunisa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.
Hotelska ponuda:
Hotel je renoviran u poslednjih nekoliko godina po novim i visokim hotelijerskim standardima, omiljen je od strane britanskih turista i ima veliki niz pogodnosti. U glavnoj zgradi nalazi se recepcija, restoran sa lokalnim i međunarodnim specijalitetima, Yasmine Bar, mavarski kafe, igraonica i prodavnica, servis za pranje veša, menjačnica, suvenirnica, usluga faxa i fotokopiranja, zatvoreni bazen sa saunom. Sagrađen usred prelepe bašte, posebno mesto zauzima veliki otvoreni bazen sa odvojenim bazenom za decu i barom.
Sport i zabava:
Jedrenje, katamarani i pedaline, teniski tereni, streljaštvo, časovi plesa, teren za mini – golf, pikado i stoni tenis, mini – klub za decu uzrasta od 4-12 godina, tereni za košarku, odbojku, fudbal i rukomet, aerobik, gimnastiku, acqua teretana. Usluge uz doplatu su: sauna, fitnes sala, igraonica, svetla za teniski teren uveče i wellness centar. U okviru hotela jeThalasso Spa centar Biorivage koji nudi niz zdravstvenih i kozmetičkih tretmana (sve uz doplatu). Wi-Fi je besplatan i dostupan na svim javnim mestima u okviru hotela.
Smeštaj:
Hotel poseduje 308 dvokrevetnih soba od kojih je svaka moderno opremljena, sa balkonom ili terasom, klima uređajem (u toki leta), SAT TV-om, sefom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom i WC-om.
Usluga:
Usluga je all inclusive, sve uključeno, na bazi švedskog stola