Karawan 3*

Lokacija:
Nalazi u centru Soussa, uz šetalište kraj mora. Ulica ga deli od plaže udaljene oko 50 metara. Od medine je udaljen oko 1 km, a u neposrednoj blizini se nalaze brojni restorani, kafei, prodavnice. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 45 minuta, a od Monastira 25 minuta.
Hotelska ponuda:
Prostran glavni restoran, kafeterija, bar, restoran na otvorenom, snek bar na bazenu, American bar sa bilijar stolom, TV soba, prodavnica suvenira, frizerski salon, prostorija za prtljag. U okviru hotela nalazi se i fitness centar, hamam, sauna, diskoteka. Internet u predvorju se dodatno naplaćuje.
Sobe:
Hotel raspolaže sa 224 sobe. Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, balkonom ili terasom, SAT TV-om, telefonom, frižiderom čije se korišćenje dodatno plaća.
Usluga:
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.
Sport i zabava:
Na velikoj terasi, sa koje se pruža pogled ka moru, nalaze se dva otvorena bazena sa toboganom čije je korišćenje ograničeno vremenski. Tu je i dečiji bazen, zatvoreni bazen, stolovi za stoni tenis. Gosti imaju mogućnost rekreacije u hotelskom fitness centru. Dnevna i večernja animacija.
Posted in Sus