Hotel Theoxenia 4*

Hotel Theoxenia 4* Ouranoupolis

Kategorija: ****

Sadržaj :
bar na plaži, bar pored bazena, deciji bazen, deciji zabavni park, djakuzi, hidromasaža, internet prikljucak, konferencijska sala, mini market, nacionalni restoran, otvoreni bazen, piano bar, recepcija, restoran, sef, servis za pranje rublja, sportovi na vodi, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, tv sala, video igre

Sadržaj sobe: klima uredjaj, kupatilo, mini bar, radio, telefon, tv/sat

Hotel “Theoxenia” se nalazi u blizini malog grada – luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Spoj tamnoplavog mora i zelenila koje je okružuje cine ovaj hotel idealnim mestom za odmor.

Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, prostrane, gledaju na suprotno krilo zgrade ili bocno na more.
No-view sobe: niže spratnosti u odnosu na standardne sobe, i “bez pogleda”, odnosno sa pogledom na ulaz u sobe u zgradi ispred; prostranije od standardnih soba, sa vecim terasama koje su u hladu.
Maisonnette: nalaze se u novo-izgradjenom delu, imaju dva nivoa – donji, na kome je dnevni boravak sa sofom na razvlacenje, kupatilom i opremljenom kuhinjom, i gornji gde se nalaze 2 spavace sobe sa kupatilom; sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-5 osoba.
Loft: nalaze se u novo-izgradjenom delu, imaju dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom, i spavacu sobu na galeriji, sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-4 osobe.

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS 40.326338,23.981173