Hotel Eagles Palace 5*

Hotel Eagles Palace 5* Ouranoupolis

Kategorija: *****

Sadržaj : bar, bar na plaži, bar pored bazena, bilijar, deciji bazen, deciji zabavni park, djakuzi, nacionalni restoran, otvoreni bazen, prodavnica suvenira, rent a car, restoran, restoran sa letnjom baštom, room service, sauna, sportovi na vodi, stoni tenis, suncobrani i ležaljke pored bazena, teniski tereni otvoreni, teren za odbojku, teretana, tv sala, video igre

Sadržaj sobe: balkon, fen za kosu, klima uredjaj, mini bar, radio, telefon, tv

Još jedan u nizu malih luksuznih hotela, lociran samo na par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis, i nadomak granice sa Svetom zemljom – Atosom. Konstruisan u jedinstvenom vizantijskom stilu, Eagles Palace zaista pruža priliku kako za porodicni odmor, tako i za profesinalna okupljanja u vidu kongresa, seminara i sl.

Standardne sobe: oko 25m2, gledaju na baštu ili more, namenjene su za 2 osobe (dva standardna ležaja).
Family suite: oko 40m2, gledaju na baštu, sastoje se iz kombinovano dnevno-spavace sobe, namenjene su za 2-4 osobe (dva standardna i jedan pomocni ležaj).
Junior suite pogled more: oko 40m2, sastoje se iz kombinovano dnevno-spavace sobe, namenjene su za 2-3 osobe(dva standardna i jedan pomocni ležaj).
Junior suite izlaz na plažu: oko 45m2, sastoje se iz kombinovano dnevno-spavace sobe, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i jedan pomocni ležaj).

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS 40.365015,23.950081