Club Mega Saray 5*

Hoteli u Turskoj -Hotel u Beleku Club Mega Saray 5*
Restorani: Mega i Saray, a la carte restorani China Garden (kineska kuhinja), La Prima (italijanska), Fish Restaurant (riblji restoran), Grill Corner (roštilj).
Barovi: Lobby, Mega, Red Shore, Cafe House, Blue Bar, Pool, Beach, Turquoise, Tennis, Disco Bar.
Od dnevnih aktivnosti na raspolaganju su: stoni tenis, košarka, badminton, step aerobik, mini fudbal, tae boo, vaterpolo, strelicarstvo, mini golf, odbojka na plaži, bocanje, razna takmicenja i turniri, kao i igre u bazenu.
Za decu: turniri, igre i takmicenja preko dana u decijem mini klubu.
Ovaj klub hotel ima 14 teniskih terena sa veštackom travom, 2 su sa nocnim osvetljenjem. Casovi tenisa i nocno osvetljenje se posebno naplacuju, a preko dana se upotreba terena i opreme ne placa.
Gosti hotela mogu bez naplate da koriste: pedaline, surfovanje na vetru (samo uz licencu) i kanue.
Naplacuju se: parasailing, katamarani, jet ski, skijanje na vodi, banana i casovi surfovanja na vetru.
Mjuzikli, takmicenja, kabare, živa muzika, revije, zabave na plaži, Tursko vece, Black & White zabave, diskoteka i drugi programi. Za poslovne ljude ovaj club nudi sale za sastanke sa svim pratecim elementima.

Smeštaj
U ponudi su sobe tipa Standard Club i Standard Hotel (ostale su na upit). Sve sobe imaju balkon, mini bar, fen, telefon, centralnu klimu, sat tv, Check in 14h, check out 12h.

Plaža
Hotel se nalazi na privatnoj plaži koja je peskovito šljunkovita i duga 400 m. Poseduje plavu zastavu (izuzetno cisto more i plaža) i najduža je u regiji. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne placaju.

Hrana i pice
Na bazi All Inclusive. Dorucak, kasni dorucak, rucak i vecera se služe u glavnom Mega restoranu gde postoji i deciji restoran sa posebnom atmosferom za najmlade. Takode možete rucati i u Saray restoranu. U sneck barovima se nalaze tokom dana turske palacinke, sladoled, topli napitci i kolaci, ponocni snack. Na raspolaganju su a la carte restorani sa kineskom, italijanskom kuhinjom, riblji restoran i roštilj.