Barut Arum 5*

Hoteli u Turskoj -Hotel u Sideu Barut Arum 5*
Dva spoljna bazena i 1 unutrašnji, ležaljke, suncobrani i peškiri, disko, animacije u toku dana i veceri, mala biblioteka, aerobik, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na pesku, vaterpolo, teren za tenis, stoni tenis, pikado, mini golf. Za decu 1 spoljašnji i unutrašnji bazen, klub za decu od 4 do 12 godina, igralište i klub za tinejdžere.
Posebno se naplaauju: rent-a-car, menjaenica, usluge doktora i medicinskog osoblja, fotografa, pranja i peglanja veša, korišaenje telefona i faksa, bebisitera, frizera, svi raspoloživi vodeni sportovi, SPA, salon lepote, sobna usluga, bilijar, teren za tenis.

Smestaj
Renoviran 2008. godine i podeljen je u 2 dela. U jednom delu je hotel sa 5 spratova i 135 standardnih soba sa pogledom na more, 53 sa pogledom na baštu, 27 porodienih i 3 sobe za osobe sa specijalnim potrebama. Van glavne zgrade se nalaze 50 de luxe porodienih soba i 53 dvosobnih apartmana. Sve standardne sobe su uglavnom sa balkonom, klimatizovane, sa kupatilom (kada ili tuš kabina i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (voda, lokalna koka kola i pivo ukljueeni), i sefom. Porodiene sobe opremljene su isto kao i standardne. Osim standardnih i porodienih soba ostale idu na upit.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00

Plaza
Prelepa i privatna peskovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.