Apartmani Zoi Stavros

Apartmani Zoi Stavros - funtravel.rs
01 Apartmani Zoi Stavros
20131030_135609 Apartmani Zoi Stavros
20131030_135700 Apartmani Zoi Stavros
20131030_135718 Apartmani Zoi Stavros
20131030_135858 Apartmani Zoi Stavros
20131030_135921 Apartmani Zoi Stavros
20131030_140032 Apartmani Zoi Stavros
IMG_3032 Apartmani Zoi Stavros
IMG_3037 Apartmani Zoi Stavros
IMG_3039 Apartmani Zoi Stavros
P8170229 Apartmani Zoi Stavros

Apartmani Zoi Stavros

Apartmani Zoi Stavros nalaze se u novom delu Stavrosa na samo 200m od centra Stavrosa, a 100 m od divne peščane plaže poznatije kao gradska plaža.

PROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Apartmani Zoi Stavros

Apartmani Zoi Stavros nalaze se u novom delu Stavrosa na samo 200m od centra Stavrosa, a 100 m od divne peščane plaže poznatije kao gradska plaža.
Ova plaza omiljena je medju turistima. Dugacka je 10 km i proteze se do Aprovalte i uz samu plažu se nalazi nekoliko kafića i barova gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.
U neposrednoj blizini objekta nalazi se glavna ulica u kojoj je veći broj restorana, kafića, poslastičarnica, prodavnica. Riblji restoran je udaljen približno 200 metara, a na istoj udaljenosti nalaze se dečja igraonica i banka.
Najbliži, ujedno i jedan od najposećenijih restorana u Stavrosu, restoran Janis,  gde možete probati lokalne specijalitete, nalazi se na samo 20 metara od apartmana Zoi.
Najbliži supermarket od ovog objekta udaljen je 100 m.
Apartmani Zoi raspolažu sa 8 dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorkrevetnih, petokrevetnih i šestokrevetnih apartmana koji su smešteni u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu  kuhinju sa svim neophodnim inventarom (mini- električni šporet, posuđe, frižider), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta.
Neki od ovih apartmana imaju pogled na more, a neki na divno uređen vrt prepun cveća. U dvorištu se nalazi ozidan roštilj koji je gostima uvek na raspolaganju.
Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom uvek se mogu parkirati u neposrednoj blizini objekta iako objekat ne poseduje sopstveni parking.
Posteljina u apartmanima menja se na svakih 5 dana.
Aerodrom koji se nalazi u Solunu udaljen je 80 km.
Fantastična lokacija, sadržaj i divni domaćini čine da ovaj objekat dugi niz godina bude jedan od najtraženijih objekata u našoj ponudi.
Idealan je za sve  generacije, kako starije tako i one najmlađe koji se svakodnevno mogu igrati u divno uredjenom vrtu i uzivati u šarenilu prelepog cveća kojim je ukrašen vrt.
PROGRAM PUTOVANJA
1.dan : Polazak iz Beograda dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna  vožnja sa usputnim zadržavanjima.
2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 16:00 h. Boravak u apartmanima na bazi izabrane usluge.
12 dan: Napuštanje apartmana do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd u 19:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji. 
13 dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Apartmani Zoi Stavros

Smeštaj u odabranim apartmanima na bazi najma za 10 noćenja/13 dana.

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC).
 • Usluge pratioca grupe na navedenoj relaciji.
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
 • Troškove organizacije aranžmana.

Apartmani Zoi Stavros

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za navedeni period.
 • Prevoz turistickim autobusom (klima, DVD, TV, WC). Cena povratne karte 40Eur, a za decu od 12 godina 30 Eur.
 • Pansionsku ishranu.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove.

Apartmani Zoi Stavros

Sve cene su date  u Eur po osobi, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa koje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana i uplatom na tekući račun na sldeći način:
 • Gotovinski, 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Odloženo čekovima građana, 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019.godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom .
 • Odloženo administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom, akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak do 20.12.2019.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.
 •  ZA penzionere administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Pio fondom. Akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2019.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.
Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

Apartmani Zoi Stavros

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena.
* Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.
OPŠTI USLOVI:
 • Putna dokumenta –Svi uslovi objavljeni u programu putovanja odnose se isključivo na državljane Republike Srbije. Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike, državljane drugih država, na uslove koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju. Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije organizatora nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata već o tome vode računa sami putnici. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dužni su da podignu Voucher u agenciji 7 dana pre početka arnžmana.
 • Predstavnik agencije- Predstavnik je obavezan da dočeka i isprati putnike, održi info sastanak prvog dana boravka i obilazi goste prema rasporedu koji je vidno istaknut na oglasnoj tabli u svakom objektu .
 • Usmene ili bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja i Prijavi za putovanje ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja kao i otkaza aranžmana usled nepredviđenih objektivnih okolnosti usled čega je obavezan obavestiti putnike minimum 5 dana pre početka aranžmana.
Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: OTP 60/2013 MX

Posetite nasu facebook stranicu: