Apartmani Hristos Stavros

Apartmani Hristos Stavros - funtravel.rs
31 Apartmani Hristos Stavros
grcka_stavros-Apartmani-HRISTOS-4 Apartmani Hristos Stavros
42 Apartmani Hristos Stavros
51 Apartmani Hristos Stavros
61 Apartmani Hristos Stavros
71 Apartmani Hristos Stavros

Apartmani Hristos Stavros

Apartmani Hristos Stavros nalaze se u novom delu Stavrosa. Udaljeni su  150 m od divne peščane plaže dugačke 10 km, a nekoliko minuta hoda od napoznatije plaže u Stavrosu, plaže Platana koja je poznata po prirodnom hladu.

PROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Apartmani Hristos Stavros

Apartmani Hristos Stavros nalaze se u novom delu Stavrosa.
Udaljeni su  150 m od divne peščane plaže dugačke 10 km, a nekoliko minuta hoda od napoznatije plaže u Stavrosu, plaže Platana koja je poznata po prirodnom hladu.
Od samog centra Stavrosa apartmani Hristos udaljeni su 50 m. Pansionski  restoran Janis, poznat po svojoj fenomenalnoj kuhinji i ljubaznom osoblju nalazi se u neposrednoj blizini od 50 m , a najbliža prodavnica od apartmana je udaljena samo 30 m.
Nedaleko od apartmana nalaze se osnovna škola, gimnazija i obdanište. Prve pekara udaljena je oko 30 metara, koliko ima i do glavne ulice.
U neposrednoj blizini je i dečija igraonica i picerija i zbog toga su apartmani Hristos idealni za porodice sa malom decom. Smešteni su u blizini samog srca Stavrosa, šetačke zone prepune prodavnica, barova, taverni, poslastičarnica i još puno divnog sadržaja za decu i odrasle. Na manje od 150 m je riblji restoran.
Blizu apartmana je i benzinska pumpa.
Za goste koji vole da se bave sportom na raspolaganju su fudbalski, košarkaški i teniski tereni kao i tereni za odbojku koji se nalaze 150 m od apartmana. Pored sportskih terena nalazi se i luna park.
Aerodrom, koji se nalazi u Solunu udaljen je 80 km od apartamana.
Apartmani Hristos imaju 11 apartmana sa ukupno 46 ležajeva koji se sastoje  od dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana smeštenih u viskom prizemlju i na prvom spratu. Dvokrevetni apartmani u spavaćem delu imaju dva odvojena ležaja, dok su trokrevetni apartmani opremljeni jednim francuskim i ležajem za jednu osobu.
Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom i terasu  sa garniturom za sedenje, koja ima pogled na ulicu ispred objekta.
Klimu imaju samo apartmani na prvom spratu, i njeno korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta.
Posteljina se menja na svakih 5 dana.
Objekat Hristos ne poseduje parking pa je mogućnost parkiranja vozila za goste koji se odluče da dođu sopstvenim prevozom, na ulici ispred objekta.
PROGRAM PUTOVANJA
1.dan : Polazak iz Beograda dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna  vožnja sa usputnim zadržavanjima.
2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 16:00 h. Boravak u apartmanima na bazi izabrane usluge.
12 dan: Napuštanje apartmana do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd u 19:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji. 
13 dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Apartmani Hristos Stavros

  • Smeštaj u odabranim apartmanima na bazi najma za 10 noćenja/13 dana.
  • Usluge pratioca grupe na navedenoj relaciji.
  • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
  • Troškove organizacije aranžmana.

Apartmani Hristos Stavros

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje za navedeni period.
  • Prevoz turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC), odrasli 40 Eur a deca do 12 godina 30 Eur.
  • Pansionsku ishranu.
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove.

Apartmani Hristos Stavros

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine.  Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2019.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.
4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2019.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.
Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.