Apart Hotel Anna

Apart Hotel Anna Potos

ApartHotel Anna je nov objekat u ponudi i premijerno ga nudimo u programu Leto 2015. Nalazi se u južnom delu Potosa. Sacinjava ga kompleks od dve zgrade i velikog dvorišta u sklopu kog su i privatni parking, bazen kao i izlaz na plažu. ApartHotel sadrži divan bazen oko koga su ležaljke koje se ne naplacuju za goste ApartHotela. Hotel izlazi na plažu na kojoj se nalaze ležaljke koje je moguce koristiti uz jednu konzumaciju pica iz hotelskog beach bara. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije koji se nalaze na spratu vile kao i dvokrevetne, trokrevetne i trokrevetne studije sa pomocnim ležajem u prizemlju vile. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (frižeder, mini elektrican šporet bez rerne, posude), klima uredajem cije je korišcenje uracunato u cenu aranžmana, LCD TV prijemnikom i terasom.

Popust – FIRST MINUTE:

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

U cenu aranžmana je uracunato:
usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 nocenja, u slucaju smena sa zvezdicom i cena prevoza ali bez doplate za prevoz severno od Niša, usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uracunato:
doplata za prevoz, autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele, medunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Wiener Stadtische Osiguranja (cenovnik Wiener Stadtische Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Nocna vožnja sa kracim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Potos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, nocenje.
12. dan: Potos – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kracim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Uslovi placanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišcenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Cekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2015. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2015. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.

Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).