Xafira Deluxe Resort Alanja 5* – Turska leto 2024

Xafira Deluxe Resort Alanja 5*
Foto Galerija
Xafira Deluxe Resort Alanja 5*
Xafira Deluxe Resort Alanja 5*
Xafira Deluxe Resort Alanja 5*
Xafira Deluxe Resort Alanja 5*
Zatvoreni bazen
Plaza
Xafira Deluxe Resort Alanja 5*
Soba
Kupatilo

Xafira Deluxe Resort Alanja 5*

Xafira Deluxe Resort Alanja 5* se nalazi u mestu Türkler, oko 15km od centra Alanje, oko 110km od centra Antalije i oko 100km od aerodroma u Antaliji.

Zbog ceste promene cena od strane hotelijera, kontaktirajte agenciju za aktuelne cene! 011/4093153  060/0160055

Opis hotela: 

Xafira Deluxe Resort je nov i luksuzan hotel. Zauzima površinu od 45.000m² i ima ukupno 804 sobe. Hotel poseduje glavni restoran, snack barove (Beach Snack Bar, Veranda Pool Bar, Aqua Snack Bar, Gozleme House), barove (Lobby Lounge Bar, The Beer Bar, Tea House, Ocean Patisserie, Vitamin Bar, Dark Night Disco Bar, Beach Bar, Pool Bar) i 4 à la carte restorana (otomanski, italijanski, morski i grill).

Za decu su tu dečji bazen, mini klub (4-13 godina) i mini disko.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža:

Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu, udaljenu 500m od hotela (postoji shuttle bus prevoz). Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži se ne plaćaju.

Opis smestajnih jedinica:

Standard superior sobe sadrže direktnu telefonsku liniju, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar (voda i sokovi po dolasku, a kasnije se svakodnevno se dopunjuje vodom), sef, kupatilo i balkon.

Plaćaju se: room service, telefon.

Standard superior sobe (32-37m²) gledaju na kopno ili bazen. Family sobe (46-50m²) gledaju na kopno ili bazen, sastoje se od dve spavaće sobe povezane kliznim vratima i jednog kupatila.

Hrana i piće:

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, lokalna i poneka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke i sladoled u određeno doba dana.

Plaćaju se: sva flaširana pića, uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani uz obaveznu rezervaciju dva dana ranije i sve ostalo van koncepta.

Xafira Deluxe Resort Alanja

Ostali sadržaji:

Frizer, salon lepote, doktor, servis za pranje veša, rent-a-car, šoping centar.

Sport i zabava:

Hotel poseduje veliki otvoreni i zatvoreni bazen (greje se i u svom sastavu ima i deo za decu), relaks bazen, aquapark sa nekoliko tobogana, fitnes centar, stoni tenis, dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: bilijar, video games caffe, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness:

Hotel poseduje veliki Spa centar koji u svom sastavu ima tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo i jacuzzi.

Plaćaju se: sve vrste masaža (specijalne, penom, bali, šiatsu), kozmetički i tretmani nege lepote lica i tela.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Pratite našu FB stranicu kako biste bili u toku za novostima https://www.facebook.com/funtravelagencypnbg

Xafira Deluxe Resort Alanja