Vila Vasilas – Nei Pori 2019

vasilas_001
grcka-nei-pori-apartmani-vila-vasilas-7
grcka-nei-pori-apartmani-vila-vasilas-18
Vila Vasilas Nei pori kuhinja
grcka-nei-pori-apartmani-vila-vasilas-12
Vila Vasilas Nei Pori terasa
grcka-nei-pori-apartmani-vila-vasilas-3
grcka-nei-pori-apartmani-vila-vasilas-4
grcka-nei-pori-apartmani-vila-vasilas-8

Vila Vasilas Nei Pori leto 2019

Šestokrevetni dupleks apartmani Nei Pori

Vila Vasilas Nei Pori se nalazi na plaži, u centru letovališta, blizu crkve. Starijeg je datuma, a prvi sprat je renoviran pre nekoliko godina (osim studija broj 7 i 8, dvokrevetni manji studiji).

Ono što posebno izdvaja ovu vilu, to je njena izuzetna pozicija i studiji i apartmani koji svi imaju pogled na more, direktan ili bočni.

Dvokrevetni i prostrani trokrevetni studiji su sa TV-om, klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta), sastoje se od opremljene kuhinje, dela za spavanje sa dva ležaja ili francuskim i standardnim ležajem, kupatila i lepih terasa sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18 – 25 kvm + terasa.

Četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni apartman se sastoji iz prostorije sa kuhinjom u kojoj su takodje, francuski i standardni ležaj i spavaće sobe sa  francuskim i standardnim ležajem (u svakoj prostoriji se nalazi poseban klima uredjaj i TV), kupatila i velike prostrane terase sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa.

Šestokrevetni duplex apartman se sastoji iz kuhinje, dve spavaće sobe sa po francuskim i standardnim ležajem (u svakoj sobi se nalazi poseban klima uredjaj i TV), kupatila i velike prostrane ugaone terase sa direktnim i bočnim pogledom na more. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. U vili Vasilas, prvi sprat je B+ kategorije, a drugi B kategorije i ima mogućnost sopstvenog parkinga preko puta vile.

OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

MESTO I VREME POLASKA AUTOBUSA (dan ranije u odnosu na datum iz tabele cenovnika)

 

grad mesto polaska vremenska razlika u odnosu na
publikovano vreme polaska iz Beograda
(u satima:minutima):
Novi Sad parking Mc Donalds-a, kod zeleznicke stanice,strana Bulevara Jase Tomica – 2:00
Kikinda Dr. Zorana Djindjića 19,
ispred agencije Banat Tours
– 3:00
Zrenjanin OMV pumpa,
kod glavne autobuske stanice
– 2:00
BEOGRAD mesto polaska će biti naknadno objavljeno * 17:00 *
(vreme polaska je podložno promenama)
Mali Požarevac uredjeni parking posle isključenja/petlje Mali Požarevac + 0:25
Kolari motel / pumpa Kolari + 0:30
Mihajlovac pumpa Lukoil + 0:35
Požarevac restoran “Požarevačka petlja”
kod naplatne rampe Požarevac
+ 0:45
Velika Plana motel Velika Plana/pumpa NIS + 1:10
Svilajnac, Topola motel Stari Hrast/MOL pumpa + 1:25
Batočina restoran “Kapija Šumadije”
kod naplatne rampe Batočina
+ 1:45
Kragujevac (do Batočine) parking kod tržnog centra Roda + 0:45
Čačak (do Batočine) parking kod tržnog centra Roda (na glavnom putu) – 0:15
Kraljevo (do Pojata) sa Keja + 1:00
Jagodina pumpa Coral (u odlasku); pumpa Mol (u povratku) + 2:00
Ćuprija motel Ravanica (u odlasku); pumpa Lukoil (u povratku) + 2:15
Paraćin restoran Tito/M PETROL pumpa + 2:20
Pojate restoran Evropa + 2:30
Aleksinac restoran Istanbul (u odlasku); pumpa Lukoil (u povratku) + 2:45
Niš parking kod Narodnog pozorišta (u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša i koji koriste uslugu samo autobuskog prevoza, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš)) + 3:00
parking na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“, Bulevar 12. Februara br. 80
(u slučaji većeg broja putnika od 8; autobus dolazi na mesto polaska)
+ 3:00
Leskovac motel Bavka +4:00
Vladičin Han pumpa Lukoil,
prekoputa motela Han
+5:00
Vranje pumpa NIS + 5:30
Bujanovac pumpa VALONI + 5:45
NAPOMENE
Polazak iz Novog Sada je garantovan, bez obzira na broj putnika. Za polaske (transfere) iz Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva i Čačka minimalan broj putnika je 2 (tj. 2 pune cene).
Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem –  direktno, (na primer Zrenjanin – Beograd ili Novi Sad – Beograd), već može ići preko Novog Sada, odnosno Zrenjanina i obrnuto i slično. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Za polaske iz Kragujevca, Kraljeva i Čačka postoji mogućnost presedanja u drugi autobus kod Batočine/Pojata. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem – direktno. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Polasci iz Niša su garantovani. Uslučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predvidjenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
Postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predvidjenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika!
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!
Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: 
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

 

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:

– boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju/apartmanu dnevno, plaća se na licu mesta

– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.

Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.

– osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga

– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera (informacije o programima i cenama potražite u agenciji)
– ostale nepomenute troškove

 

CENOVNIK 10 NOĆENJA

Vasilas Nei Pori

CENOVNIK 15 NOĆENJA 

Vasilas Nei Pori

CENOVNIK VANSEZONA

Vansezona Nei Pori

POPUSTI

VANSEZONA – PAKET ARANŽMANI SEZONA – PAKET ARANŽMANI
– uplate samo akontacije, od 12. DECEMBRA do 15. JANUARA: 10% POPUST– uplate u celosti, od 12. DECEMBRA do 25. DECEMBRA: 20% POPUST

– uplate u celosti, od 26. DECEMBRA do 11. MARTA: 15% POPUST

– uplate u celosti, od 12. MARTA do 30. APRILA: 10% POPUST

– uplate samo akontacije, od 12. DECEMBRA do 15. JANUARA: 10% POPUST– uplate u celosti, od 12. DECEMBRA do 25. DECEMBRA: 20% POPUST

– uplate u celosti, od 26. DECEMBRA do 11. MARTA: 20% POPUST
(za smene u junu i julu)
– uplate u celosti, od 26. DECEMBRA do 11. MARTA: 15% POPUST
(za smene u avgustu i septembru)

– uplate u celosti, od 12. MARTA do 30. APRILA: 10% POPUST

popusti se odnose na devizni i dinarski deo aranžmana popusti se odnose na devizni deo aranžmana

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke (Banca Intesa):

 • uplata u celosti ili 40% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2019.),
 • administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2019.),
 • platnim karticama: Visa, Master, Maestro

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:

– Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš,  nije potrebna grčka šengen viza.

– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.

– Preporučuje se putnicima,  da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.

– Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (u sezoni) je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su   dostupne u agenciji).  U okviru vansezonskih paket aranžmana, doplata za boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je iskazana  u napomeni za smeštaj ispod tabele sa cenama (nije moguć u svim studijima i apartmanima).

– Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

– Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.

– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.

– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Ovlašćeni agent prodaje : Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 5/2010sbr

Pratite našu FB stranicu

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah