Vila Temis Lassi , Kefalonija Leto 2024

Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency

Vila Temis Lassi Kefalonija se nalazi u srcu Lasija, sa donje strane magistrale prema moru. Veoma lepa kuca sa prelepim dvoristem i parkingom.

U neposrednoj blizini Vile Temis je hotel Lorenco kao i hotel Mediteran, a prelepa plaza Makris Galos oko 400 m.

Tu pored je i supermarket, kao i mnostvo restorana, taverni, kafica i barova kao i prodavnice suvenira, poslasticarnice.

DVOKREVETNI STUDIJI:

Dvokrevetni studiji se nalaze sa zadnje strane vile Temis u prizemnom delu kuće.Pogodnost ove lokacije studija je mir i tišina, kao i otvoreni terasni prostor koji pruža pogled na dvorište, koje je puno zelenila.Svaki studio poseduje ili dva standardna singl ležaja (spojena ili odvojena) ili francuski ležaj, noćni stočić,klima uređaj, lampe, TV, internet konekciju (ne odgovaramo za brzinu i protok signala).Svaki studio poseduje i kuhinjski deo sa rešoom sa dve ringle, sudoperom i aspiratorom, komplet posuđe za dve osobe, kao i sto za ručavanje sa dve stolice.Kupatila su opremljena tuš kabinom. Ispred svakog studija se nalazi terasni prostor sa stolom i dve stolice.

APARTMAN 1/3: se nalazi sa zadnje strane vile Temis u prizemnom delu kuće.Pogodnost ove lokacije studija je mir i tišina, kao i otvoreni terasni prostor koji pruža pogled na dvorište, koje je puno zelenila.Apartman poseduje spavaću sobu sa dva standardna singl ležaja (spojena ili odvojena), noćni stočić, klima uređaj, lampe,TV, internet konekciju (ne odgovaramo za brzinu i protok signala).Apartman poseduje dnevni boravak u kome se nalazi treći ležaj koji nije standardnih dimenzija (180×80 cm)i kuhinjski deo sa rešoom sa dve ringle, sudoperom i aspiratorom, kao i komplet posuđe za četiri osobe i sto za ručavanje sa četiri stolice.Kupatila su opremljena TUŠ kabinom. Ispred apartmana se nalazi terasni prostor sa stolom i tri stolice.

 • ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE 2 PUTA U TOKU BORAVKA
 • KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – DOPLATA NA LICU MESTA 35 EUR ZA 10 DANA
 • WI-FI INTERNET-GRATIS
Foto Galerija
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
std - Kefalonija- Fun Travel Agency
kuhinja - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
std - Fun Travel Agency
Vila Temis - Lassi Kefalonija- Fun Travel Agency
kuhinja - Fun Travel Agency
std - Fun Travel Agency
std prizemlje- Kefalonija- Fun Travel Agency
kupatilo- Kefalonija- Fun Travel Agency
Opis destinacije

LASSI – poluostrvo, koji razdvaja lagunu Koutavos na istoku i veliki Argostolski zaliv na zapadu,omiljeno je turističko odredište mnogih turista. Lassi je omiljen zbog belih i sivih, peskom posutih plaža.Na ovom delu ostrva su mnoge od najlepših plaža Kefalonije: stenama okružena Kalamia, Gradakia,velika i omiljena Makris Yialos (duga plaža), prelepa Platis Yialos (široka plaža).Tu je pravi raj, kako za one koji žele na uređenim plažama da uživaju u suncu i kristalno čistom moru, tako i za ljubitelje različitih sportova na vodi.Brojne taverne privlače svojom raznovrsnom ponudom i teško je odupreti se izvrsnim grčkim specijalitetima.Bogatu ponudu dopunjuju živopisne radnje i brojni noćni lokali.Za aktivnije goste preporučujemo i pešačenje na brdo iznad Lasija,odakle se pruža prekrasan pogled na celo poluostrvo i preko zaliva na Liksuri.Mesto Lasi je od aerodroma udaljen 11 km.

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Vila Temis

Mapa

Program i uslovi putovanja

Vila Temis

 • PROGRAM PUTOVANJA:

         1.Dan – Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za medjunarodne polaske,

2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ).

Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija (let traje oko 1h i 30 min ). Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji             mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti).
          2-11. Dan – Boravak na bazi 10/11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
          11/12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let do Beograda. Kraj aranžmana.

 • CENA ARANZMANA OBUHVATA:

Termini obuhvata 10/11 noćenja, avio prevoz u odlasku i povratku – čarter let (prevoznik Air Serbia), aerodormske takse i transfer na ostrvu
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškovi organizacije i vodjenja aranžmana

 • CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:
 • Boravišnu taksu u Grckoj, koja se naplaćuje od 01.01.2024. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 1.5€, hoteli 1*i 2* – 1.5€, hoteli 3* – 3€, hoteli 4* – 7€, hoteli 5* – 10€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski.
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . Za detalje raspitati se u agenciji. Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se prilikom ugovaranja aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNICI POSEDUJU OBE VRSTE OSIGURANJA.
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj )
 • fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

Vila Temis Lassi Kefalonija

 • AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:

  *Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Argostoli – Beograd za program putovanja ili čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Argostoli za 09.06 ili čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia;
  *aerodromske takse za odrasle i decu preko 2g. (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Argostoli 14,10€, RF taksa 0,98€) ili aerodromske takse za odrasle i decu preko 2g. (aerodrom Beograd 21,42€, RF taksa 0,98€) za program ili aerodromske takse za odrasle i decu preko 2g (aerodrom Argostoli 14,10€, RF taksa 0,98€) . Takse su podložne promeni.
  *Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva  YQ taksu (za odrasle i decu preko 2g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. YQ taksa je podložna promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
  *servis predstavnika agencije; brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
  *transfer do/od izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

 • V A Ž N A   N A P O M E N A: Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

Vila Temis

Cenovnik

Temis , Lassi leto 2024 - avio prevoz

boravak od25.066.0716.0727.076.0817.0827.087.09
boravak do6.0716.0727.076.0817.0827.087.0917.09
PrevozAvioAvioAvioAvioAvioAvioAvioAvio
nocenja1110111011101110
STD 1/2539579639669699669649579
APP 1/3469509539559569559525479
*Dete od 2 do 7 god.289289289289289289289289


*PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU:
*10/11 noćenja, avio prevoz, aerodormske takse i transfer na ostrvu
*CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Uslovi plaćanja
 • Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate na dan uplate.
 • Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.
 • Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
 • Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
 • Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.10.2024. god. BEZ KAMATE.
 • Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
 • U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika,
 • organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana.Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Vila Temis

Napomene

Vila Temis Lassi Kefalonija

 • Početak korišćenja apartmana – studia od 15:00 sati na dan dolaska  a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00  sati.
 • Higijenu u apartmanima – studiima gosti sami održavaju.
 • Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije.
 • Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska.
 • Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
 • Svaka oštećenje, koje je postojalo u apartmanu prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta,koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.

Vila Temis Lassi Kefalonija

 • Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji,
 • a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima
 •  Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajdera koga je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži.
 • Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 •  Postoji mogućnost razlikovanja smeštajnih jedinica u izgledu u okviru istog smeštajnog objekta.
Odgovornost
 • Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga.
 • U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu
 • (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.
 • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.
 • Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 •  Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
 •  Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska.

Vila Temis Lassi Kefalonija

 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija
 •  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti(npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja,uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 •  Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju
 • (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Vila Temis Lassi Kefalonija

 •  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 •  MOLIMO VAS DA PAZLJIVO PROCITATE NAPOMENE, JER SU ONE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA PUTOVANJA.

Vila Temis Lassi Kefalonija

 • Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca licenca OTP kategorija A br.126/2021 od 15.10.2021.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute
 • ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Vila Temis

Ovlasceni posrednik prodaje: Fun Travel Agency Beograd

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Vila Temis Lassi Kefalonija