Vila Miami Edipsos – Leto 2020

Vila Miami Edipsos - funtravel.rs
Vila Miami Edipsos - funtravel.rs
Vila Miami Edipsos - funtravel.rs
Vila Miami Edipsos - funtravel.rs
ulaz
ulaz
Vila Miami Edipsos - funtravel.rs
recepcija
Vila Miami Edipsos - funtravel.rs
kuhinja
studio
studio
studio
studio

Vila Miami Edipsos – Leto 2020

Vila Miami Edipsos…. Vila se nalazi na 250m od mora i isto toliko od centra mesta, u vrlo mirnoj, slabo prometnoj jednosmernoj ulici. U okolini vile nalaze se mnogobrojni marketi,butici,poslasticarnice,kafici i restorani.

OPIS SMESTAJAPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Miami Edipsos…. Vila se nalazi na 250m od mora i isto toliko od centra mesta, u vrlo mirnoj , slabo prometnoj jednosmernoj ulici. U okolini vile nalaze se mnogobrojni marketi,butici,poslasticarnice,kafici i restorani. Opis: Lepo uredjena skromnija vila,poseduje lift i veliki lobi gde gosti mogu svakodnevno da se opuste. Svaka soba sadrzi TV,balkon,tendu i WI – FI. Struktura: Raspolaže sa devet 1/2 studija na prizemlju ( B1 i B2) ,prvom , drugom i trećem spratu ( 11,15, 12, 21, 22, 31, 33 ), svi studiji su pogled dvorište / more sem broja 15 koji ima pogled na ulicu. Tri 1/3 studija, broj 13 prvi sprat pogled dvorište , broj 23 na drugom spratu pogled dvorište i broj 32 na trećem spratu pogled dvorište/more. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. Dodatni sadržaji: Wi-Fi je besplatan i dostupan je u lobiju vile. Organizator putovanja ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude.

Klima uredjaj: Uključen u cenu.

Vila Miami Edipsos

Program putovanja: Autobuski prevoz

1 . Dan – Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine u tabeli u poslepodnevnim satima, proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Pauze su predviđene na nekoj od benzinskih pumpi na autoputu u trajanju od 30 min ( npr Krnjevo ) , u motelu ,,Bavka,, ili ,,Predejane,, u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće pauze. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2 . Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

3 . – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12 . Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Predvidjeno vreme polasaka autobusa je u prepodnevnim satima (Halkidiki i Olimpska regija), odnosno u poslepodnevnim satima (Evia i Tasos). Tačna satnica istaknuta je na oglasnim tablama u svakoj vili na dan povratka. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13 . Dan – Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska (Evia i Tasos), odnosno u kasnim večernjim satima (Olimpska regija i Halkidiki).

Program putovanja: Sopstveni prevoz

1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2.-10. dan Boravak u odabranom smeštaju.
11 dan Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

 

Vila Miami Edipsos

 • Smeštaj u odabranoj vili , 11/10 nocenja na bazi najma ( osim u prvoj smeni sa * gde je 12/11 nocenj),
 • troskovi organizacije putovanja,
 • usluge pratioca grupe,
 • usluge pruzanja servisa inopartnera

Vila Miami Edipsos

 • Autobuski prevoz
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana
 • Fakultativne izlete (uplaćuju se kod ino-partnera)
 • Ostale nepomenute troškove

 

Vila Miami Edipsos

First minute popusti: 

 • 15% popust vazi samo za uplate u celosti prilikom izvrsene rezervacije do 01.02.2020.

 • 10% popust vazi samo za uplate akontacije do 01.02.2020.

 • Popust ne vazi za smene koje su oznacene *

 • Popusti ne vaze ukoliko postoji neki drugi aktuelni popust (sajamski, last minute i sl.)

MIAMI CENOVNIK

Sopstveni prevoz: Cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi za odrasle i za 20 € za decu do 12 godina (osim za SMENE SA *). Organizator Putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
SPAJANJE SMENA: U slučaju spajanja smena, cena aranžamana za drugu smenu se umanjuje za 25 € izuzev kod smena označenih sa *

USLOVI ZA DECU NA PAKET ARANŽMANIMA ZA SVE VILE:

USLOVI ZA DECU ZA PAKET ARANŽMAN za prve dve i poslednju smenu označene* (u pratnji 2 punoplatežne osobe):dete do 2 godine BESPLATNO, deca do 12 godina plaćaju 60 € autobuski prevoz

dete 0-2 godina – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
dete 2-12 godina ima popust 30% od cene paketa (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), ima svoj ležaj i sedište u autobusu;
dete 2-7 godina – plaća 75 € (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;

Jednokrevetna soba: Iznosi +70% na cenu ugovorenog aranžmana.

 

Vila Miami Edipsos

1. GOTOVINSKA UPLATA – Akontacija 30% prilikom prijave i sklapanja Ugovora o Putovanju, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja (gotovinski,karticom,čekovima građana).

2. ADMINISTRATIVNA ZABRANA – Adminstrativnom zabranom na platu i penziju, u jednakim ratama do 15.12.2020. godine, bez uvećanja. Agencija zadržava diskreciono pravo na selekciju pravnih subjekata.

3. UPLATA NA RATE – Akontacija 30% prilikom sklapanja Ugovora o Putovanju, ostatak – 20 dana pre početka putovanja deponuju se čekovi građana (bez uvećanja) sa datumima dospeća isključivo 15.-tog u mesecu – poslednja rata 15.12.2020. Cekovima se ne mogu platiti aranzmani koji su po specijalnoj ili last minute ceni.

Vila Miami Edipsos

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Kalkulacija je radjena na bazi minimum 45 plativih putnika u autbusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranzmana najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Organizator utovanja poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje „Milenijum osiguranje“.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: OTP 207/2010 KT&T
Posetite nasu facebook stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/