Vila Frangiskos – Kalitea

Vila Frangiskos - Kalitea - funtravel.rs
vila-frangiskos-vila-frangiskos-frangiskos-011-5805ee859069e_5a4f40ba432e1 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-19_5805d04e2b1cc Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-20_5805d04e2b0a4 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-18_5805d04e2b2f4 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-03_5805d04e2c152 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-05_5805d04e2bf7f Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-06_5805d04e2be98 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-07_5805d04e2bd93 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-08_5805d04e2bcad Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-09_5805d04e2bbb6 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-10_5805d04e2bad6 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-11_5805d04e2b9d3 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-12_5805d04e2b8eb Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-13_5805d04e2b805 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-15_5805d04e2b5ac Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-17_5805d04e2b3ea Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-01_5805d04e2c326 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-02_5805d04e2c235 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-14_5805d04e2b6e0 Vila Frangiskos - Kalitea
frangiskos-16_5805d04e2b4cf Vila Frangiskos - Kalitea

Vila Frangiskos – Kalitea

DUPLEX APARTMANI

 

Vila Frangiskos – Kalitea (40.0737024N, 23.44622206E) se nalazi na oko 50m od centra Kalitee i na oko 350m od plaže. Nudi smeštaj u četvorokrevetnim studijima, šestokrevetnom duplex sofita apartmanu i trokrevetnom aneks studiju, koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadicom, klima uređajem i LCD TV-om.

OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
Vila se nalazi na glavnoj ulici i sve smeštajne jedinice osim aneksa gledaju na ulicu. U prizemlju objekta nalazi se prodavnica kože i krzna O’Merinos. Aneks se nalazi sa zadnje strane glavne zgrade, jako je prostran i nema sopstveni balkon. Najbliži market nalazi se na udaljenosti oko 50m. Taxi i autobuska stanica su udaljene oko 200m. Parking je besplatan i nalazi se u neposrednoj blizini vile. Vila ima WiFi pristup internetu, jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Vila nije prilagođena osobama sa invaliditetom.
Peškiri – DA ; WiFi – DA; Parking – DA
Struktura kreveta : 1/3 STD aneks = bračni krevet + singl krevet;
1/4 STD = bračni krevet + 2 singl kreveta;
1/4 +2 DPL SOFITA = bračni krevet u jednoj spavaćoj sobi + 2 singl kreveta u drugoj spavaćoj sobi+ trosed na razvlačenje u kunjisko-dnevnom boravku + 2 klima uređaja.
Ukratko o Kalitei

Kalitea se nalazi na samo 90 km od Soluna.

” Kalitea “, u prevodu znaci “Lep pogled”, dobila je ime po prelepim vidikovcima koje poseduje.
Mesto ima svega 500 stanovnika, prelepe plaze i znacajne arheoloske lokalitete…
Duge, prelepe plaže sa kristalno cistim morem cine da ovo mesto bude pravi izbor za odmor.
Najpopularniji disko klubovi i kafici, nalaze se upravo u Kalitei, sto ovo mesto cini idealnim za letovanje mladih.
U Kalitei svako može da provede odmor po svojoj meri. Mesto opremljeno marketima, restoranima, tavernama, parkićima i igraonicama, čest je odabir porodica sa decom.
Glavna plaža je duga sa sitnim belim peskom, opremljena suncobranima i ležaljkama.Poklonici aktivnog odmora biraju neke od sportova na vodi. Mlađi ljudi najčešće noći provode u nekoj od obližnjih diskoteka.
Sve aktuelne ponude i akcije za Kaliteu i ostala letovalista u Grckoj mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/
Kao i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Vila Frangiskos – Kalitea

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd- Niš u 17:00 h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u Kaliteu u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00 h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd, na turistički terminal, u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
Vila Frangiskos – Kalitea
– smeštaj na bazi 10 ili 7 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,
– usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

Vila Frangiskos – Kalitea

– autobuski prevoz,
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
– fakultativne izlete,
– individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik,
a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.
boravisna taxa

Vila Frangiskos – Kalitea

 

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Addiko Bank a.d. za efektivu, na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
– uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2019. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2019. godine – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja).
– agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

Vila Frangiskos – Kalitea

– putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00 h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00 h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
– peškiri nisu sastavni deo opreme svake smeštajne jedinice, kao ni sredstva za održavanje higijene u toku boravka gostiju.
– fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove soba/studija/apartmana kojima objekat raspolaže.
– posteljina se menja na 5 dana (gosti dobijaju čistu posteljinu, po dogovoru sa vlasnikom vile u određeno vreme, koju sami menjaju).
– grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-145cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm i veličina varira od vile do vile, pa nekada i od smeštajne jedinice do smeštajne jedinice.
– čajne kuhinje u svim apartmanima i studijima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom za predviđen broj gostiju i pogodne su za pripremanje laganih obroka, bez mogućih spremanja i kuvanja zahtevnijih kombinacija i količina.
– korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu smeštaja, već se plaća na licu mesta, po dogovoru sa vlasnikom vile.
– objekti u Grčkoj uglavnom koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
– putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili i kućnog reda dobijenog u agenciji uz vaučer.
– u svakoj vili iz ponude postoji oglasna/info tabla u okviru koje se nalaze sve neophodne informacije i važna obaveštenja (tel. predstavnika, kućni red sa osnovnim informacijama, termini i mesta info sastanaka/dežurstava, tel. lekara i sl.).
– jačina signala interneta (WiFi), brzina i kvalitet protoka i povezivanja, kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samoj vili, letovalištu i regiji, kao i od drugih faktora.
– predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.

Vila Frangiskos – Kalitea

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Organizator putovanja:  OTP br. 235/ 2010. omn