Vila Fontana – Sivota 2019

Vila Fontana Sivota - funtravel.rs
Vila-Fontana-Sivota2
Vila-Fontana-Sivota
vila-Fontana-Sivota5
Vila-Fontana-Sivota1
Vila-Fontana-Sivota-dvoriste
Vila-Fontana-Sivota3
vila-Fontana-Sivota4
vila-Fontana-Sivota6
Vila-Fontana-Sivota-apartman1
Vila-Fontana-Sivota-soba1
Vila-Fontana-Sivota-soba
Vila-Fontana-Sivota-studio
Vila-Fontana-Sivota-studio1
Vila-Fontana-Sivota-smeštaj
vila-Fontana-Sivota-apartman
Vila-Fontana-Sivota-kuhinja
Vila-Fontana-Sivota-kuhinja1
Vila-Fontana-Sivota-kuhinja2
Vila-Fontana-Sivota-kupatilo
Vila-Fontana-Sivota-leto
Vila-Fontana-Sivota-leto-apartman-terasa
Vila-Fontana-Sivota-terasa
Vila-Fontana-Sivota-terasa-apartman

Vila Fontana – Sivota 2019

Vila Fontana Sivota se nalazi u mirnom delu Sivote, na 150m od glavnog šetališta i pešačke zone uz more. Od najbliže plaže Galikos Molos, udaljena je 450m.

Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. Lepo opremljene i uređene sobe, prostrano dvorište sa svim sadržajima za uživanje u društvu porodice i prijatelja, divno osmišljeni prostor za sedenje i uživanje u hladu, prednosti su koje će vaš odmor u Sivoti upotpuniti i obezbediti vam apsolutno uživanje i beg od gužve i vreve užarenih gradova.
Higijenu u studijima i apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.
OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
SADRŽAJ VILE: dvorište sa garniturama za sedenje i fontanom, roštilj u dvorištu, parking, besplatan wi-fi, besplatno korišćenje klima uređaja.
SADRŽAJ STUDIJA/APARTMANA: kuhinjski blok, mali frižider, rešo sa dve ringle na struju, mali sto za ručavanje, aspirator, posuđe i pribor, kupatilo, peškiri, predviđeni broj ležaja, orman, noćni stočić, toaletni sto, ogledalo, TV, klima uređaj, wi-fi (besplatno), komarnici, roletne, tende.
1/2 studio: francuski ležaj, nalaze se na visokom prizemlju i na prvom spratu. Predviđeni za smeštaj maksimalno dve odrasle osobe i jedno dete do 2 godine.
1/2+1 studio: francuski ležaj i sofa na razvlačenje. Studiji se nalaze na visokom prizemlju. Predviđeni su za smeštaj maksimalno tri odrasle osobe.
1/3 apartman: dnevni boravak sa jednim ležajem na razvlačenje, kuhinjski blok, spavaća soba sa francuskim ležajem. Nalaze se na visokom prizemlju i prvom spratu. Predviđeni za smeštaj najviše tri odrasle osobe i jedno dete do 2 godine.
1/4 apartman: dnevni boravak sa jednim ležajem na razvlačenje, kuhinjski blok, spavaća soba sa francuskim ležajem. Nalaze se na visokom prizemlju i prvom spratu. Predviđeni su za smeštaj najviše četiri odrasle osobe i jedno dete do 2 godine.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Sivotu u prepodnevnim
satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14:00h. Noćenje.
3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. Noćenje. /USLUGA PREMA PROGRAMU/
11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto
polaska u ranim jutarnjim satima.

 

Najam studija/apartmana za 10 nodenja/11 dana, usluge predstavnika agencije i troškove organizacije.

Vila Fontana Sivota

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Turističku taksu u iznosu od 0,5 eur po apartmanu/studiju dnevno koja se plada na licu mesta, autobuski prevoz,
međunarodno zdravstveno osiguranje i individualne troškove

Vila Fontana Sivota

Vila Fontana Sivota

NAPOMENA ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICOM (*)
* CENE OZNAČENE ZVEZDICOM (*) SU PO OSOBI I SADRŽE SMEŠTAJ I PREVOZ IZ NIŠA.
* DOPLATA ZA PREVOZ IZ BEOGRADA JE 10 eur.
* UMANJENJE ZA GOSTE KOJI NE KORISTE PREVOZ JE 20 eur.

Vila Fontana Sivota

PREVOZ:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).
Polazak iz Beograda dan uoči smene u 16:00h, sa parkinga Sportskog centra 25. maj Gale Muškatirovid, kod bazena.
Transfer iz Novog Sada, polazak sa parkinga Železničke stanice kod stare lokomotive.
Polazak iz Niša dan uoči smene sa parkinga kod hipermarekta Tempo u 20:00h.
Polazak iz Leskovca dan uoči smene u 21:00h, sa parkinga kod Železničke stanice.
Povratak iz Sivote poslednjeg dana boravka u dogovoreno vreme sa parkinga.
PUTNICI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA, KAO I DA NA DOGOVORENO MESTO POLASKA BUDU 15 MIN PRE UGOVORENOG VREMENA.
CENA PREVOZA:
-Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 65€, za decu do 12 godina 55€, u jednom pravcu
45€ za odrasle i 35€ za decu do 12 god.
-Doplata za transfer iz Novog Sada u oba pravca za odrasle 20€, za decu do 12 godina 15€.
-Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Niša (sa usputnim stanicama do Bujanovca) za odrasle 55€, za decu do 12 godina 45€, u jednom pravcu
40€ za odrasle i 30€ za decu do 12 god.
-Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište.
-Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.
-Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti.
UPLATA 15 DANA PRE POLASKA.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobradaju, štrajkovi i slično).
NAČIN PLAĆANJA:
-Cene su izražene u evrima a pladanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34.
-Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
-Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2019. god.
deponovanjem čekova građana uz uvedanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
-Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
-U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na nepladeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
NAPOMENA U VEZI PREVOZA:
-Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja.
-Maršruta prevoza i transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila je isključivo u nadležnosti organizatora putovanja.
-Maršruta ne mora biti najkraćim putem – direktno. U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do predviđenog mesta polaska.
Način prevoza i transfera ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Leskovca) su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
TOKOM SEZONE, MOGUDA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA.

Vila Fontana Sivota

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJNIH JEDINICA:
Početak korišdenja studija – apartmana od 14:00h na dan dolaska a napuštanje studija – apartmana zadnjeg dana boravka u 09:00h. Higijenu u
studijima – apartmanima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u studijima – apartmanima prijaviti odmah predstavniku
agencije.
NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE:

Vila Fontana Sivota

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju neispravnosti i ne dobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
MOLIMO PROVERITE VAŽNOST VAŠIH PUTNIH ISPRAVA, NAROČITO DEČJE PASOŠE! ZA ULAZ U ZEMLJE EU POTREBNO JE DA PUTNA ISPRAVA VAŽI 90 DANA NAKON POVRATKA SA PUTOVANJA.

Vila Fontana Sivota

NAPOMENA U VEZI PREDSTAVNIKA AGENCIJE:
-Prvog dana boravka predstavnik agencije na info-sastanaku daje sve potrebne informacije, koje gostima mogu koristiti za vreme boravka ili za slučaj eventualne pomoći i mogučih fakultativnih izleta. Predstavnik agencije je obavezan da dočeka, isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu ali to ne podrazmeva celodnevno i svakodnevno prisustvo.
-Molimo goste da u slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kakvog drugog problema, obaveste predstavnika agencije na info-sastanku prvog dana boravka. Reklamacije i primedbe za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku neće biti uvažene.
-U slučaju bilo koje incidentne situacije (krađe, tuče, saobradajne nezgode…) molimo goste da se direktno obrate nadležnim organima zemlje u kojoj su na odmoru. U ovim i sličnim situacijama predstavnik agencije je ovlašćen samo da posreduje između gosta i nadležnog organa.
-Na vaučeru i na oglasnoj tabli u vili i u hotelu upisano je ime i kontakt telefon predstavnika agencije.

Vila Fontana Sivota

NAPOMENA U VEZI GARANCIJA PUTOVANJA:
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, Organizator ima garanciju putovanja u visini 300.000 eur kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimično ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja po ugovoru o garanciji putovanja br. 0034/2018 od 25.01.2018. godine zaključen sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU „YUTA“ Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU „YUTA“, 011/3228-686 i 011/3228-687 prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14, ili na mail garancijaputovanja@yuta.rs. polisa br. 300059757 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina br. 8.
Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnažne i izvršne sudske presude, odnosno, arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.

Ovlašćeni agent prodaje : Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 223/2010brv

Pratite našu FB stranicu