Vila Breza Sokobanja – Leto 2022

Vila Breza Sokobanja

Vila Breza Sokobanja je objekat renoviran za letnju sezonu 2020. i prve goste primiće u julu mesecu. Smeštena je na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta.

Vila Breza Sokobanja raspolaže moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, te ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju.

Vila Breza Sokobanja svojim gostima na raspolaganje stavlja 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2
 • Potkrovlje: Eco studio (3)
 • U svim smeštajnim jedinicama je obezbeđeno grejanje. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet i kablovska televizija.
 • Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). Parking vozila gostiju moguć je na ulici, kao i ispred same vile.
Foto Galerija
Vila Breza Sokobanja - funtravel.rs
Vila Breza Sokobanja - funtravel.rs
Dnevna soba
Kupatilo
Spavaca soba
Apartman
Spavaca soba
Vila Breza Sokobanja - funtravel.rs

Vila Breza Sokobanja - dnevne cene

Period17.02.-21.04.12.02.-16.02.22.04.-26.04.04.05.-30.06.01.07.-28.08.
boravka27.04.-28.04.29.04.-03.05.29.08.-30.09.
Minimum nocenja14335
Eco STUDIO za 2-3 osobe2.7002.9003.3003.3004000
 LUX STUDIO za 2 osobe30003.2003.6003.6004.600
 APARTMAN za 2-4 osobe BT3.4003.600400040004.600
 APARTMAN za 2-4 osobe3.6003.8004.4004.4005.500
 LUX APARTMAN za 2-4 osobe3.6004.200500050006000
DNEVNE CENE:
Cene su izražene u dinarima, po smeštajnoj jedinici, dnevno, na bazi NAJMA

Cena aranžmana obuhvata:

Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici
Cena aranžmana ne obuhvata:

Prevoz
Individualne troškove

Vila Breza Sokobanja
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2022. godine;
Preko računa uz profakturu izdatu od strane Fun Travel-a;
Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2022. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima funTravel ima potpisan ugovor o saradnji);
OPIS:
Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem i imaju obezbeđeno grejanje.

Visoko prizemlje Vila Breza Sokobanja

Lux Apartman za 4 osobe – br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, LED SMART TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju veliki balkon sa garniturom za sedenje, odakle se pruža jedinstvenim pogled na Rtanj.
Studio za 2 osobe – br.2 – renoviran studio, opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mikrotalasna pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i standardnog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Prvi sprat Vila Breza Sokobanja

Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, LED SMART TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju veliki balkon sa garniturom za sedenje, odakle se pruža jedinstvenim pogled na Rtanj.
Studio za 2 osobe – br.4 – renovirani studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mikrotalasna pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i standardnog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Drugi sprat Vila Breza Sokobanja

Apartman za 3-4 osobe – br.5 – renovirani apartman, sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator), trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu, manja terasa iz koje se pruža jedinstveni pogled na planinu Rtanj.
Apartman za 3-4 osobe – br.6 – renovirani apartman, sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i renoviranog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Apartman nema terasu.

Potkrovlje Vila Breza Sokobanja

Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terase iz koje se pruža jedinstven pogled na Rtanj, kao i velikog dnevnog boravka sa kosinama u kome se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, LED SMART TV, klima uređaj, sto za ručavanje, mini kuhinja (mini hotelski frižider i indukciona ploča) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Važna napomena: Deo prostorije u kojoj se boravi, a posebno deo kupatila u tuš kabini je pod kosinama, te smeštaj ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm!

Vila Breza Sokobanja
IZLETIŠTA U BLIZINI OBJEKTA:

Izletište i park “Borići“ je najlekovitije kako za decu tako i za odrasle osobe. Nalazi se na svega 180 m od našeg objekta.

Po najnovijem merenju količine anjona u vazduhu, u Borićima je zabeležena nejveća koncentracija negativnih jona pa se ovo izletište preporučuje za obolele od astme, bronhitisa ili bilo koje vrste bolesti disajnih organa (respiratornih puteva).

Borići se nalaze na brdu pokraj Specijane bolnice Sokobanja i šumske uprave iznad Vrela i letnje pozornice Vrelo.

Samo izletište je u brovoj šumi, a na izletištu postoje lepo uredjena mesta za sedenje, kafeterija i park koji je uređen dečijim spravama za igranje.

U toku turističke sezone, ovo mesto je najposećenije od svih izletišta i lekovitih mesta u Sokobanji i njenom okruženju.

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Pratite našu FB stranicu

Ponuda smeštaja u Sokobanji na sl.linku : https://funtravel.rs/category/sokobanja-smestaj/

Ponuda smeštaja u Srbiji : https://www.srbijaodmor.rs/destinacije/

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah