Vila Breza Sokobanja – Leto 2020

Print Friendly, PDF & Email
Foto Galerija
Vila Breza Sokobanja - funtravel.rs
Vila Breza Sokobanja - funtravel.rs
Dnevna soba
Kupatilo
Spavaca soba
Apartman
Spavaca soba
Vila Breza Sokobanja - funtravel.rs

Vila Breza Sokobanja – Leto 2020

Odmor u banjama Srbije!

Vila Breza Sokobanja je objekat renoviran za letnju sezonu 2020. i prve goste primiće u julu mesecu. Smeštena je na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta.

OPIS SMESTAJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Breza Sokobanja

Vila Breza Sokobanja je objekat renoviran za letnju sezonu 2020. i prve goste primiće u julu mesecu. Smeštena je na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta. Sa moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju.
Gostima je na raspolaganju 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2
 • Potkrovlje: Eco studio 2+1

Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet. Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak na 7 noćenja). Parking vozila gostiju moguć je na ulici, ispred same vile.

 

Vila Breza Sokobanja

 • Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

 

Vila Breza Sokobanja

 • Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje 20 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).
 • Prevoz
 • Individualne troškove

 

Vila Breza Sokobanja

Cene su izražene u dinarima, po smeštajnoj jedinici – dnevno
Period 11.07.2020. 30.08.2020. 27.09.2020.
29.08.2020. 26.09.2020. 17.10.2020.
Min. br. noćenja 5 noćenja 3 noćenja 1 noćenje
Eco studio za 2-3 osobe 3.500 3.000 2.500
Studio za 2 osobe 4.000 3.500 3.000
Apartman za  3 osobe 4.600 4.000 3.500
Apartman za 4 osobe 5.000 4.400 4.000
Lux apartman za 3-4 osobe 6.000 5.000 4.500
Usluga: najam

Legenda: Eco studio– studio u tavanu, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm

 

 

Vila Breza Sokobanja

 • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine;
 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije
 • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine, po uslovima organizatora putovanja

 

Vila Breza Sokobanja

OPIS: Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem.

Visoko prizemlje:

Lux Apartman za 4 osobe – br.1 – sastoji se dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
Studio za 2 osobe – br.2 – opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED TV-om i standardnog kupatila sa tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Prvi sprat:

Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
Studio za 2 osobe – br.4 – sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED TV-om i standardnim kupatilom i tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Drugi sprat:

Apartman za 3-4 osobe – br.5 – sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom, terasa.
Apartman za 3-4 osobe – br.6 – sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED TV-om, renoviranog kupatila sa tuš kabinom. Apartman nema terasu.

Potkrovlje:

Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terasom i velikog boravka sa kosinama u kome se nalaze dva ležaja, sofa na rasklapanje, LED TV , trpezarijski sto, mini kuhinja i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm!
Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet. Gosti mogu parkirati vozila na ulici, ispred objekta.

Organizator putovanja: LICENCA A35, OTP 39/2020,

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Pratite našu FB stranicu

 

 

Call Now ButtonPozovite odmah