Vila Aroma 2* Limenas Leto 2019

Vila Aroma 2* Limenas - funtravel.rs
Vila Aroma 2* Limenas - funtravel.rs
Vila Aroma 2* Limenas - funtravel.rs
Vila Aroma 2* Limenas - funtravel.rs
Vila Aroma 2* Limenas - funtravel.rs
Vila Aroma 2* Limenas - funtravel.rs

Vila Aroma 2* Limenas Leto 2019

FIRST MINUTE POPUSTI
-10% POPUSTAza rezervacije napravljene do 31.03.2019 . Nacin placanja 30% prilikom rezervacije, jos 30% do 05.04.2019, ostatak 15 dana pred polazak!
 Cene iz tabele su bez popusta!!

Vila Aroma 2* Limenas  na Tasosu je mala oaza nadomak centra . Sastoji se od 20 soba i apartmana okružena lepim vrtovima , dok se u centru nalazi se ogromni bazen sa barom .
Sve sobe su prostrane , čiste i mogu da primi do tri (3) ljudi .

OPIS VILECENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Aroma 2* Limenas

U svojoj bogatoj ponudi, Aroma villa raspolaže 21 smeštajnom jedinicom. Postoji veliki broj studija kao i apartmana. Studiji mogu ugostiti najviše tri osobe, odnosno dvoje odraslih i jedno dete pošto je treći krevet (sofa) namenjen deci. Postoje dve vrste apartmana – oni koji su namenjeni porodicama sa dvoje male dece i oni koji su namenjeni porodicama sa dvoje starije dece. Sastoje se od jedne odvojene spavaće sobe i dnevne sobe, odnosno trpezarije. Apartmani koji su namenjeni porodici sa decom nešto većeg uzrasta se sastoje od četiri singl kreveta, od kojih su dva spojena i nalaze se u spavaćoj sobi. Apartmani koji su namenjeni porodicama sa dvoje manje dece se sastoje od jednog francuskog kreveta u spavaćoj sobi i jednog kauča u dnevnoj sobi.

Vila Aroma 2* Limenas

U sobama: kuhinjski kutak (el. šporet sa 2 ringle, posuđe. Nema šerpi i nije moguće pržiti hranu!), klima, televizor, Wi-Fi internet, mini frižider, tuš, sef, balkon/terasa.
Dvokrevetni studiji – (~18 m2) sastoje se od francuskog lezaja ili dva odvojena singl kreveta.
Trokrevetni studio – (~20 m2) sastoji se od 2 odvojena kreveta i sofe na razvlačenje nemanjena deci.
Porodična soba – spavaća soba sa 2 odvojena kreveta (u kombinaciji) i druga soba sa sofom na razvlačenje.
Bašta je idealna za opuštanje, a možete uživati i kupajući se u bazenu i ispijajući pića iz pool bara. Svuda su ležaljke, suncobrani i stolovi, i pored bazena i u zadnjem dvorištu. Bar danju poslužuje kafu, grickalice i pića.
Smeštaj poseduje privatan parking koji je obezbeđen gostima ovog objekta.
Vila Aroma 2* Limenas , Leto 2019 
TIP SMESTAJA USLUGA 01/05-03/06 04/06-10/07 11/07-26/08 27/08-15/09 16/09-30/09
Studio  dvokrevetni –  2-2 osobe cena po SOBI Najam  47 62 84 62 47
Studio  trokrevetni 2-3 osobe Cene po OSOBI Najam 23 31 42 31 23
3.odrasla u trokrevetnom studiju Najam 11 11 11 11 11
1. dete od 2-11.99 god Najam 7 7 7 7 7
Porodicna soba (cena po sobi za max 3+1 ili 2+2 Najam 71 90 112 90 71
Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
*Cena je izrazena u evrima /po osobi  dnevno , osim u studiju za dve osobe gde je cena po sobi dnevno  
               *Usluga u hotelu je najam studia
*Klima uredjaj – besplatno
*Wi FI – besplatno
*Sef – besplatno
* Suncobrani i lezaljke su uz doplatu na licu mesta.
* Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce                                                          

 

Vila Aroma 2* Limenas

Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

Vila Aroma 2* Limenas

POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.
SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.
Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).
Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.
Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

Ovlasceni agent prodaje: FUN TRAVEL AGENCY DOO

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

S A   OTP  27/2016

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah