Tzekos sudios -Stavros

Tzekos Studios Stavros

Tzekos studios Stavros

Foto Galerija
Tzekos-Stavros-naslovna Tzekos sudios -Stavros
Tzekos-Stavros Tzekos sudios -Stavros
tzekos-16-1024x576 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-5 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-7 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-8 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-10 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-2 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-12 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-15 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-9-767x1024 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-18 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-1 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-3 Tzekos sudios -Stavros
tzekos-14 Tzekos sudios -Stavros
- broj galerije
Opis Objekta

Tzekos studios Stavros je nov objekat koji je prve goste primio 2020. godine. Tzekos studios Stavros se nalazi na glavnom putu na ulasku u Stavros, u blizini najvećeg marketa u mestu, na oko 800 metara od gradske plaže. Lokacija objekta ne treba da vam bude prepreka da ga izaberete za svoj odmor jer dobijate ono što većina kuća u Stavrosu nema, a to su potpuno nove smeštajne jedinice sa lepim dvorištem i roštiljem, te privatnim parkingom. Odnos cene i kvaliteta je takođe više nego dobar za ovu destinaciju.

Tzekos studios Stavros sadrži dvokrevetne, trokrevetne i trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem (fioka na izvlačenje) i svi se nalaze na visokom prizemlju. Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni deo sa garniturom za sedenje, LCD TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta.

Promena posteljine i peškira se vrši na 5 dana, a u objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Kuća poseduje sopstveni parking i već pomenuti roštilj.

 

* Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 180-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj 180–200cm sa 120–150cm.

Cenovnik
Uslovi plaćanja

Plaćanje:

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Rezervacija se smatra validnom nakon uplate avansa od 30% od ukupne cene aranžmana. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se menjati.

 

Način plaćanja:

- 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

- Čekovima građana – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2021.

- Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

- Administrativnom zabranom - 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje Organizator putovanja) sa dospećem do  15.12.2021.

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Aranžman obuhvata

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima) na relaciji Beograd ( za putnike koji koriste autobuski prevoz ) – Stavros – Beograd.
- Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili ino-partnera tokom boravka;
- Troškove organizacije i vođstva puta.

Aranžman ne obuhvata

Cena aranžmana ne obuhvata:

- Boravišnu taksu u Grčkoj - u hotelima i privatnom smeštaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene su izražene po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse u studijima /apartmanima u trenutku objavljivanja Programa putovanja iznose 0,50 eura dnevno po studiju / apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta, vlasniku objekta (na dan dolaska).

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja.

- Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj).

- Individualne troškove.

Napomene

Komoletnu ponudu za Stavros pogledajte OVDE

Aktualenosti, novosti i akcije možete videti OVDE