Tropitel Sahl Hasheesh 5* Hurgada / Sahl Hasheesh – Hurgada leto 2023

 • Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada se nalazi u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 11 km od aerodroma i oko 20 km od centra Hurgade.
 • Preporučuje se svima koji vole dobar i luksuzan odmor, praćen dobrom uslugom.
 • Kompleks ima dosta dodatnih sadržaja što ga čini primamljivim za sve kategorije turista.
 • Kad su u pitanju sadržaji za decu tu su: dva dečija bazena, igralište, mini klub i igraonica.

Plaća se: čuvanje dece.

Sobe 

 • Tropitel Sahl Hasheesh ima 543 smeštajnih jedinica. Standardna soba je dvokrevetna soba sa mogućnošću dodavanja sofe.
 • Sve sobe poseduju: TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa odvojenim delom za tuš i kadu, sef, fen za kosu. Sobe imaju balkon ili terasu.
 • Superior sobe su malo veće od standardnih a od dodatne opreme sadrže bade mantil i papuče..
 • Plaća se: telefon, mini bar, room service, WiFi internet.

Plaža 

 • Tropitel Sahhl Hasheesh poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj  je jedan deo sa koralnim grebenom i time privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (1 km-preporučuje se obuća za plažu).
 • Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 
 • Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Usluga 

 • Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).
 • Glavni restoran Palm gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, snack bar (užina). Gostima su, takođe, na raspolaganju a la cart restorani (italijanski, indijski, turski).Tu su još i loby bar, snack bar i beach bar.
 • Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci, užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima.
 • Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.
 • Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Foto Galerija
TROPITEL-SAHL-HASHEESH-HURGADA
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_KOMPLEKS
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_BAZEN
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_PLAŽA3
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_LAGUNA
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_PLAŽA4
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_BAZEN2
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_DEO-ZA-DECU
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_SOBA
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_SOBA2
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_KUPATILO
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_RESTORAN 2
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_RESTORAN
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_GYM
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_SPA
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_IGRAONICA
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_PLAŽA
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_PLAŽA2
TROPITEL-SAHL-HASHEESH_TERASA
Cenovnik

ZBOG STALNIH AKCIJSKIH PROMENA CENA

MOLIMO DA KONTAKTIRATE AGENCUJU RADI TACNOG OBRACUNA

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA 2020-2021 Air Cairo /Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

PROGRAM PUTOVANJA  6, 9, 10 i 13 noćenja / 8, 11, 12 i 15 dana
1. dan – BEOGRAD – HURGADA Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”,, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno poletanje aviona u 05:30 sati (SM 388), redovnom linijom kompanijom Air Cairo. Dolazak oko 10:00 časova po lokalnom vremenu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do pretposlednji dan. HURGADA – Boravak u izabranom hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
Poslednji dan (dan kasnije u odnosu na datum iz tabele) HURGADA- BEOGRAD. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Beograd u 02:00h (SM 387). Dolazak u Beograd u 04:30 časova.

*dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) šalju se putnicima elektronskom poštom ili se preuzimaju u agenciji, najranije 24 časa pre polaska na putovanje.
*datum povratka je dan kasnije u odnosu na datum iz tabele
* mogućnost doplate za kasni check out na licu mesta

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Uslovi plaćanja

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cene putovanja, a preostalih 70% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na računFun Travel Agency ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 30%, a ostatak čekovima do kraja godine (sa datumima 10. ili 20. u mesecu);

Aranžman obuhvata
 • aerodromske takse odrasli i deca 2-12 god. u iznosu od 76 evra (Beograd 21,42€, Hurgada 28,60€, DCV taksa 0.98€ i YQ 25€) – takse su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje, deca do 2 godine plaćaju samo  deo avionske karte 57€ (nemaju sedište u avionu i u transferu, niti krevet u hotelu);
 • prevoz avionom na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd (direktan let AIR CAIRO);
 • 6, 9, 10 ili 13 noćenja u hotelu na bazi odabranih usluga;
 • transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma; usluge lokalnog predstavnika.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Aranžman ne obuhvata
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje;
 • fakultativni izleti, individualni troškovi putnika;
 • egipatska viza i usluga viziranja na aerodromu Hurgada (25 dolara po pasošu) plaća se po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole –
 • Turističke vize su BESPLATNE za državljane Republike Srbije za boravak do 30.04.2021.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Napomene

Realizacija svih programa putovanja  zavisi od epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Srbije, kao i država tranzita ili krajnje destinacije. Od momenta objavljivanja programa putovanja do momenta realizacije putovanja, moguće su izmene uslova za realizaciju putovanja, ukidanje pojedinih mera ili uvođenje novih. Za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja važeći na dan početka putovanja. Uvođenje novih epidemioloških mera koje ne isključuju realizaciju putovanja na ugovoreni način, ne može biti osnov za otkaz ugovorenog putovanja od strane putnika. Putnici su u obavezi da prihvate i poštuju sve državne mere važeće na dan početka putovanja, u cilju realizacije ugovorenog putovanja.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Državljani Republike Srbije treba da imaju vizu za ulazak u Egipat koja se pribavlja u Ambasadi Egipta u Beogradu. Jednokratna (turistička) viza se može dobiti na graničnom prelazu ukoliko se boravak realizuje isključivo u turističke svrhe (pogranične vlasti zadržavaju pravo da traže dodatne dokaze). Ova viza važi 30 dana, a od dokumenata je potreban važeći pasoš. Pok važenja pasoša radi turistićkom putovanja mora biti 6 meseci od planiranog povratka, što važi i za regulisanje boravka. Zahtev za vizu se može podneti i putem sajta – visa2egypt.gov.eg (najmanje 7 dana pre planiranog putovanja).
U skladu sa trenutnom situacijom u vezi sa pandemijom virusa CORONA sve zemlje su usvojile protokole i pravila ponašanja u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Putnici se pozivaju na ličnu odgovornost uz molbu da se sve mere i pravila ponašanja poštuju u potpunosti kako bi se sačuvalo lično zdravlje, kao i zdravlje svih ostalih ljudi iz okruženja.
Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

U hotelskim i apartmanskim objektima primenjivaće se sve mere i protokoli kako bi se klijentima omogućio bezbedan boravak. Obavezno je nošenje zaštitnih maski kompletnog osoblja. Svo osoblje je prošlo specijalnu obuku u cilju što manjeg kontakta sa gostima. Prijava u hotel biće sprovedena uz minimalni kontakt. U slučaju da se primete simptomi bolesti, biće primenjeni svi protokoli predviđeni za te situacije. Obavezna je dezinfekcija ključeva i kartica. U nekim objektima biće moguće beskontaktno elektronsko prijavljivanje i odjava na recepciji. U restoranima i barovima je obavezno rastojanje između stolova od 2 m. U objektima gde je predviđena ishrana po principu samoposluživanja biće postavljene zaštite barijere, a osoblje će servirati hranu, te niko drugi sem osoblja hotela neće biti u kontaktu sa hranom. Neki objekti će preći na izmenjeni režim posluživanja hrane.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Obavezna je dezinfekcija smeštajnih jedinica pre dodeljivanja novim gostima. Mini klubovi za decu će raditi sa ogrančenim kapacitetima ili neće raditi uopšte. Održavanje higijene smeštajnih jedinica će biti rađeno po zahtevu gosta kako bi se smanjili kontakti sa osobljem.
Svi objekti zadržavaju pravo izmene servisa ili ukidanje pojedinih servisa koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije. Svi opisi objekata iz ponude Fun Travel Agency su pravljeni u trenutku objavljivanja programa putovanja i informativnog su karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se mere sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja ima licencu OTP 17/2020 izdatu 28. januara 2020. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima depozit u visini 10.000 -EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A40 u visini 400.000- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i programom putovanja. Garancija po Polisi osiguranja garancija putovanja broj 470000045544 važi od 01.10.2020. do 01.10.2021. godine.

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Garancija putovanja se aktivira u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod društva za osiguranje TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, broj telefona: +381 11 3305100, broj telefaksa: +381 11 3122420, e-mail adresa: office@triglav.rs, pisanim putem ili telegramom na adresu TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, Milutina Milankovića 7a ili na e-mail: office@triglav.rs. Opšti uslovi putovanja Organizatora su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Ovlaščeni agent prodaje : Fun Travel Agency

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

PRATITE NAŠU FB STRANICU

Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Mapa

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena